Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yahuu neyi anlamıyorum arkadaşlar önce ilber onu kastederek hakaret etmemişmi...? oda ona onun dilinde cevap vermemişmii. neyi anlamıyorumm benim anlamadığım nedir burdaa..okuduğunu anlamıyorsan ne diyeyim
ee iyide onu kasdederek hayvan manyak diye düzmüş adamm..oda onundilinde cevap yazmışş..
eşcinselmii.....olabilirmi evlimi,, çocuğu varmıı
Kimden bahsediliyor konuda sizce?yahu kafam karıştı kimin mürekkebi pislik damlıyoo...
yahu ister onu kasdetsin ,ister kasdetmesin bu adamın ağzından bu cümleler çıkıyormuu,, çıkıyor.. ee ardınç tan çıkınca tüüü. kaka diyosunuzda ..ilber deyince neden konduramıyorsunuz.. bunu anlamadımm yok değerli bir insan, yok saygı değerr.eee demişmi hayvan ,manyak,,cahiller demişş..eeee pess diyorum yanii..onu kastettiği belli değil üzerine alınıp hakaret eden o...
Hem de belden alta vurarak...
Yavrum onu anladım daa hakaret her ikisindede yokmu burda biri hakaret edebilir diyosunuzda diğeri edince . neden mürekkepinden zehir damliyor diyorsunuz ne farkeder birinin dilinden,, birinin kalemindenn..Kimden bahsediliyor konuda sizce?
Valla bencede isterse travestide olabilirr.isteyen istediği kimlikle dolaşabilir özgürüz,. ben bilgisi yönünde evett.. alkışlıyorumm helal olsun diyorummm... amaaa ağzından ne akıyor belli değil..cinsel kilmiğine bakmadım olabilir ama beni zaten bu ilgilendermez.kendisi değerli bir yazar,tarihçi,insan.eşcinsel olsun olmasın sadece eğer öyleyse şaşırırım bilmiyordum çünkü.
yahu ister onu kasdetsin ,ister kasdetmesin bu adamın ağzından bu cümleler çıkıyormuu,, çıkıyor.. ee ardınç tan çıkınca tüüü. kaka diyosunuzda ..ilber deyince neden konduramıyorsunuz.. bunu anlamadımm yok değerli bir insan, yok saygı değerr.eee demişmi hayvan ,manyak,,cahiller demişş..eeee pess diyorum yanii..
sen bilirsin ister anla ister anlama .. bende sizin bu ayrımcılığınızı anlamadımm ..ayıranıda anlamamm..E tamam pes, ama İlber hoca hakaret etti diye Engin Ardıç ın yaptığını mı savunalım...
İnsanlar kavga ederler ama bel altı vurmak kavgada bile yapılmaz...
Ayrıca ortaya söylenmiş hakaretle kişinin şahsına hakaret edilmesi arasında fark var. Hem de cinsel kimliğini kullanarak. Adamın karısı çoluk çocuğu olabilir adama kalkıp eşcinsel olduğunu ima edip alay ediyorsun...
Ben ikisini bir tutamam... Tutanı da anlamam...