• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortaya Karışık

Angjel

BiLMeM
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2007
4.514
73
363
46
İstanbul
Sümele Manastırı
000ino.jpg

36940595.jpg

59755424.jpg

Silifke Kalesi
53156759.jpg

Silifke/ Ortaören göksu nehri
53567752.jpg

Off ya hepsini önceden görüncede insanın bakmaya hevesi kalmıyomuş :(

En beğendiğimi söyliyim yinede 6. mesajda en son foto... Hepside nefis daha önce söylemiştim, eline koluna yüreğine sağlık arkadaşım...

Off ya hepsini önceden görüncede insanın bakmaya hevesi kalmıyomuş :(

En beğendiğimi söyliyim yinede 6. mesajda en son foto... Hepside nefis daha önce söylemiştim, eline koluna yüreğine sağlık arkadaşım...

O bayıldığın resim varya kurşunlu şelalesi.Ve kim çekti biliyomusun benim arslan oğlum Ali Arslanım çekti:))

O bayıldığın resim varya kurşunlu şelalesi.Ve kim çekti biliyomusun benim arslan oğlum Ali Arslanım çekti:))

Ben de kallisimleynı fotoyu beğendim.. :lepi:
Ali Arslan' ın ellerine sağlık..

Diğer fotolar için de senin ellerine sağlık.. Biraz daha net olabilselerdi keşke.. özellikle de şelale fotoları.. Su akar ben kudururum da.. :asigim:

Diğer fotolar için de senin ellerine sağlık.. Biraz daha net olabilselerdi keşke.. özellikle de şelale fotoları.. Su akar ben kudururum da.. :asigim:

Evet aynı şeyi bende düşündüm Püskütüm ancak okadar acemiyimki her pozda makinanın ffarklı ayarlarını denedim . Halada makinayı kurcalıyorumkaydirigubbakcemile3

Back