Ortaya karışık

Pry13

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2021
822
1.057
33
Kafam da konular da karışık olduğu için buraya konu açmak istedim.Epeydir yalnızım nerdeyse bir seneye yakin birini bekledim olmadı arkasından epey yasını tuttum ki ben boşandığımda bile gözümden yaş aktığını hatırlamam nedense bu olay beni sarstı.Neyse biriyle tanıştık kendisi doktor, oldum olası bir hayranlığım olmuştur mesleklerine.Kendisi oldukça Cool olursa olur olmazsa önüme bakarım kafasında e bizim hoca durur mu yapıştırmış cevabıben ondan daha rahat ararsan ekime kadar havasina girmeye çalışıyorum mesaj atarsa cevaplıyorum asla ilk kendim atmıyorum buluşalım derse ilk reddedip ikinciye gidiyorum falan.Artik oynu kurallarına göre oynamaya çalışıyorum.Lutfen taktik yapma kendin ol demeyin hiçbir işe yaramadigini çok sevene bok gibi davranildigini tecrübe ettim.Hayat tarzlarimiz, aile yapılarımiz birbirine aşırı aykırı.Ben aşırı kuralcı mükemmeliyetçi bir insanım kendisi rahat, savurgan serkes bir hayat tercih etmiş.Saygi duyuyorum bana kendini farkli gibi biri tanitmadi ben de bile göre kendimi bağlamak istemiyorum ama etkisine girmeden de duramıyorum sanırım hoşlanmaya hatta arzulamaya başladım.Bana duygusal manada bir şey söylemedi sadece guzelliginden buyulendim vs dedi.İki yildir dükkan kapaliydi evliyken de cinsel hayatım yok gibiydi yani o östrojenimizn mükemmel çalıştığı yumurtalıklarımizin tıkır tıkır işlediği altın çağımız 20'li yaşlarda ben adamın sorunlarıyla uğraşıyordum.Ne cinsel ne duygusal ne maddi hiçbir şekilde tatmin olmadım artık hayatimi yaşamak istiyorum.Bunu hemen şimdi yaparsam ikimizin de merak edecegi bir şey kalmaz tüketmek istemiyorum.Peki ben bu duyguyu nasıl bastıracagim arzular şelaleBir de fuckbuddy falan arıyorsa ben o değilim kendimi iğrenç hissederim kendime saygı duymam.Bana rahat bırak kendini her kriterine uyan birini arama ben en büyük ilişkimi oylesine diye başlamıştım iki sene unutumadim vs dedi.Gun içinde pek mesajlaşmiyoruz bir ayda üç kere görüştük.Bir teşebbüsü olmadı çünkü ben sana her şey onu mu hatırlatıyor biraz libidon yüksek galiba dedim.Bir daha acmadi konuyu normal seylerden konuştuk.Bir yandan ben de isteyip bir yandan kendimden igrenmek istemiyorum konuştuğu on kadından biri olmak da istemiyorum.Bir yandan da kadınlığını gençliğinde yaşayamadın gelişine cak diyorum.

Böylelikle ne amaçlı sizinle birlikte olduğunu anlamış olursunuz iyi yapıyorsunuz ama aynı şehirdeyseniz Ayda üç kez görüşmek az değil mi O ısrar etmiyor mu

Böylelikle ne amaçlı sizinle birlikte olduğunu anlamış olursunuz iyi yapıyorsunuz ama aynı şehirdeyseniz Ayda üç kez görüşmek az değil mi O ısrar etmiyor mu
Yok çok rahat normalde konuşmayıp görüşüyoruz desem yeridir

Seven özlemez mi yahu. Eşlerle sevgiliyken bir gün ara versek özlüyorduk. Şimdi farklı tabi
Gerçekten öyle gerçi bu da değişik model başka flortlerim de oldu onlarla böyle değildi mesela bilin bakalım hangi salak bunda takılı kaldi

Doktorların ciğerini bilirim branşı ne acaba hemen yorumlarım

Merak ettim de örneğin bölümü nöroloji olsun veya cildiye olsun, ne yorum yapacaksınız?
inanmıyorsunuz biliyorum ama ben 10 yıldır hemşireyim inanın branşlara göre bile değişiyor çünkü genellikle hekımler branşlarını karakterlerıne göre seçer nöroloji sıkıcı olur söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…