Ortaya karışık.. Kalanlar ve yeni eklenenler 6. Sayfadan itibaren

Bebekli olunca alış veriş bu saate kalıyor k. Bakma

Teşekkür ederimmm :)) Soft musk Ida satilmadiysa ekleyin nerede ikamet ediyosunuz acaba

makyaj setine talibim

turkuaz taş detaylı likralı elbise 36-38 beden/bir kez giyildi çok şık duruyor 25 tl
nar çiçeği altın renk detaylı elbise M beden/bir kez giyildi. kuşağı göğüs altından (ki ben bu şekilde kullandım çok şık duruyor) istersenizde belden bağlayarak kullanabiliyorsunuz tril tril çok rahat 25 tl

hiç kullanılmadı paketinde (siyah) omuz detayı çok hoş duruyor S-M beden 5 tl
ahşap boyama anahtarlık kullanılmadı. 5 tl

çanta hiç kullanılmadı, içinde de bir adet fermuarlı bölme var 5 tl

bir veya iki defa kullanıldı sorunsuz 4 tl

spor çanta az kullanıldı, bol gözlü göründüğü gibi sorunsuz 8 tl

Farmasi dudak parlatıcısı sıfır 2 tl

Avon renkli dudak balmı sıfır 2 tl

sıfır Avon Lipstick pastel tonlarında ruj 2 tl

sıfır Farmasi Avon ve flormar ojeler tane 1 tl

Eki Görüntüle 1103796 Avon pırıltılı gece çantası kullanılmadı 5 tl (isteyene elimdekinin fotoğrafınıda çekebilirim)

spor pantolon bir iki kez ancak giyildi yeni gibi

tunik bir kez giyildi kemeride mevcut

Lcw kat kat etek yine bir veya iki kez giyilmiştir

gömlek beden uyumsuzluğundan hiç giyilmedi likralı üste oturan bir model kolları çıtçıtlı kıvırarakta kullanılabiliyo..

modeli Premier PRJ 3034 Katı Meyve Sıkacağı
internetten araştırabilirsiniz..hediye geldi sadece deneme amaçlı bir iki defa kullandım bir benzeri olduğundan satıyorumm..fiyat belirleyemedim almak isteyen olursa fiyatı birlikte belirleyebiliriz..
fotoğraftakinin bire bir aynısıı isteyen olursa elimdekinin fotoğrafınıda çekip ekleyebilirim..

Katı meyve sıkacağına ne kadar düşünüyorsun canım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…