Haber beklucem cnm.gorusurz hoscakal.
canım soft musk ı isteyen arkadaş geri dönmedi, almak istersen gönderebilirim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haber beklucem cnm.gorusurz hoscakal.
canım soft musk ı isteyen arkadaş geri dönmedi, almak istersen gönderebilirim..
çok güzel şeyler ekliyorsun canım..
bıkmıştık kıyafetlerden
baktıkça bakasım geldi ürünlerine...keşke daha eklesen bişeyler...
zevkli birisin alacağım şeyler olurdu mutlaka..
teşekkür ederim canım..aslında ekleyeceklerim var daha ama bebeğimden fırsat bulamıyorum bir türlü :)
Ewret cnm almak isteri..birde uc tane konum var.ayakkBilar.cantalar ve kiyafetler begendiklerin olursa parasiz alisweris yapalim yeni spor seyler ekledim markali kotlar falan...
Cnm parfum satildi mi?
canım özel mesaj hakkım yok. pril satıldı. parfüm,kalemler ve ruj toplamda 12 tl yapıyo almak istersen 10 tl yeter :)
Oylem8 cnm? Ben 1 degil parfumun 2 sinide istiyordum diger teki satildi mi yoksa???
evet canım satıldı diğeri..
Eki Görüntüle 1063267 Eki Görüntüle 1063268 keten, nakış işlemeli tarz bir ayakkabı, hem uzun hemde çıtçıtlayıp kısa bot şeklinde kullanabiliyorsunuz.numara uyumsuzluğundan 1 kez giyildi yepyeni 38 numara 20 tl.
Eki Görüntüle 1063271 ahşap boyama anahtarlık kullanılmadı. 5 tl
Eki Görüntüle 1063273 pril hepsi birarada (70 adet mevcut) ambalajı yırtıldığından isteyene bu şekilde göndericem piyasa değeri 25 tl civarı bende sadece ve sadece 8 tl :)
bu var canım Avon Scentini bi kaç kez kullanmıştım üzerinden istersen diğer istediklerinde dahil 20 tl ye olur..
Eki Görüntüle 1073045
yani bunu 10 tl ye mi sattmis oluyorsun cnm?
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1062696&d=1397163192
canım bunu beğendim, konuma yazmışsın zaten ama üstte duruşunu görebilir miyim ?
düğünde kullanıcam çok salaş durmasını istemiyorum ama çokta abiye gibi durmasın istiyorum umarım anlatabilmişimdir
henüz satılmadı canım senindir :)Merhaba makyaj paleti ve göz kalemlerine talibim satilmadiysa