Ortaya karışık.. Kalanlar ve yeni eklenenler 6. Sayfadan itibaren

çok güzel şeyler ekliyorsun canım..
bıkmıştık kıyafetlerden :1:
baktıkça bakasım geldi ürünlerine...keşke daha eklesen bişeyler...:34:
zevkli birisin alacağım şeyler olurdu mutlaka..

canım soft musk ı isteyen arkadaş geri dönmedi, almak istersen gönderebilirim..

Ewret cnm almak isteri..birde uc tane konum var.ayakkBilar.cantalar ve kiyafetler begendiklerin olursa parasiz alisweris yapalim yeni spor seyler ekledim markali kotlar falan...

teşekkür ederim canım..aslında ekleyeceklerim var daha ama bebeğimden fırsat bulamıyorum bir türlü :)

haklısın canım, bende az önce uyuttum daha :34:
ekleyeceksen takipteyim...
bu arada renksiz dudak için nemlendirici varmı sende canım? ismini hatırlayamadım ruj gibi ama renksiz..nivea falan oluyor ya..onlardan...bilirsin..
birde çok hafif kokulu deodorant arıyorum..ama çok çok aşırı hafif olacak, sinüzitim olduğu için ağır kokular kullanamıyorum..istediğim gibi de bir deo bulamadım.. sabun kokusu gibi veya temizlik kokusu gibi olanlardan...

Eki Görüntüle 1063267 Eki Görüntüle 1063268 keten, nakış işlemeli tarz bir ayakkabı, hem uzun hemde çıtçıtlayıp kısa bot şeklinde kullanabiliyorsunuz.numara uyumsuzluğundan 1 kez giyildi yepyeni 38 numara 20 tl.

Eki Görüntüle 1063271 ahşap boyama anahtarlık kullanılmadı. 5 tl

Eki Görüntüle 1063273 pril hepsi birarada (70 adet mevcut) ambalajı yırtıldığından isteyene bu şekilde göndericem piyasa değeri 25 tl civarı bende sadece ve sadece 8 tl :)

neden satıyorsun canım bulaşık tabletlerinin merak ettim, ben almak isterim aslında ama iyi yıkıyor mu pril bilmiyorum, bir de takas düşünür müsün?

Cnm baska parfum var mi elinde? Kargo parasina degsin istiyorum...

bu var canım Avon Scentini bi kaç kez kullanmıştım üzerinden istersen diğer istediklerinde dahil 20 tl ye olur..

$IMG_20140416_170805.jpg

Merhaba makyaj paleti ve göz kalemlerine talibim satilmadiysa
:46:

$IMG_20140427_142332.jpg spor pantolon bir iki kez ancak giyildi iyi durumda $IMG_20140427_143434.jpg tunik bir kez giyildi kemeride mevcut
$IMG_20140427_143742.jpg Lcw kat kat etek yine bir veya iki kez giyilmiştir
$IMG_20140427_144235.jpg gömlek beden uyumsuzluğundan hiç giyilmedi likralı üste oturan bir model kolları çıtçıtlı kıvırarakta kullanılabiliyo..

Back