Ortaya karışık.. Kalanlar ve yeni eklenenler 6. Sayfadan itibaren

çok güzel şeyler ekliyorsun canım..
bıkmıştık kıyafetlerden
baktıkça bakasım geldi ürünlerine...keşke daha eklesen bişeyler...
zevkli birisin alacağım şeyler olurdu mutlaka..

canım soft musk ı isteyen arkadaş geri dönmedi, almak istersen gönderebilirim..

Ewret cnm almak isteri..birde uc tane konum var.ayakkBilar.cantalar ve kiyafetler begendiklerin olursa parasiz alisweris yapalim yeni spor seyler ekledim markali kotlar falan...

teşekkür ederim canım..aslında ekleyeceklerim var daha ama bebeğimden fırsat bulamıyorum bir türlü :)

haklısın canım, bende az önce uyuttum daha
ekleyeceksen takipteyim...
bu arada renksiz dudak için nemlendirici varmı sende canım? ismini hatırlayamadım ruj gibi ama renksiz..nivea falan oluyor ya..onlardan...bilirsin..
birde çok hafif kokulu deodorant arıyorum..ama çok çok aşırı hafif olacak, sinüzitim olduğu için ağır kokular kullanamıyorum..istediğim gibi de bir deo bulamadım.. sabun kokusu gibi veya temizlik kokusu gibi olanlardan...

Ewret cnm almak isteri..birde uc tane konum var.ayakkBilar.cantalar ve kiyafetler begendiklerin olursa parasiz alisweris yapalim yeni spor seyler ekledim markali kotlar falan...

canım ihtiyacım yok şuanda ama yinede kotlara baktım zaten beden uymuyo kusura bakma takas düşünmüyorum..

neden satıyorsun canım bulaşık tabletlerinin merak ettim, ben almak isterim aslında ama iyi yıkıyor mu pril bilmiyorum, bir de takas düşünür müsün?

Merhaba makyaj paleti ve göz kalemlerine talibim satilmadiysa

spor pantolon bir iki kez ancak giyildi iyi durumda tunik bir kez giyildi kemeride mevcut
Lcw kat kat etek yine bir veya iki kez giyilmiştir
gömlek beden uyumsuzluğundan hiç giyilmedi likralı üste oturan bir model kolları çıtçıtlı kıvırarakta kullanılabiliyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…