Kızlar bebeğim olduğundan çalışamıyorum tavsiye edeceginz video genelkültür için varmı özellikle vatandaşlık tarih için birbirimize burdan yardımcı olabiliriz ben daha başlamadım birşeye program yapıp çalışamayanlar az da olsa çalışsak ne iyi olur video izleyerek
Kızlar bebeğim olduğundan çalışamıyorum tavsiye edeceginz video genelkültür için varmı özellikle vatandaşlık tarih için birbirimize burdan yardımcı olabiliriz ben daha başlamadım birşeye program yapıp çalışamayanlar az da olsa çalışsak ne iyi olur video izleyerek
Isem yayinciligin videolarini mutlaka dinle canim biran önce konulari bitir testlere denemelre aban
Bizimkine sayılı günler kaldi sizinkine gene var daha elini çabuk tut
Bende aynı durumdayım bebisim izin vermiyor gündüzlari pek fırsat bulamıyorum..
Gecede çok calisamiyorum verimsiz geciyor
Soru bankası önerisi olan var mı? Hangi yayınları çözsek işimize yarar ki?
Bende aynı durumdayım bebisim izin vermiyor gündüzlari pek fırsat bulamıyorum..
Gecede çok calisamiyorum verimsiz geciyor
Soru bankası önerisi olan var mı? Hangi yayınları çözsek işimize yarar ki?
Soru bankasıyla zaman harcama bence deneme seklinde çöz karışık olsun video izliyorum artık bende fırsat buldukça bilmediğim meger ne çok sey varmış diyorum
Soru bankasıyla zaman harcama bence deneme seklinde çöz karışık olsun video izliyorum artık bende fırsat buldukça bilmediğim meger ne çok sey varmış diyorum
Bende de var cd seklinde aslinda konu konu ise yariyorsa bende izlemeye baslayayim canim
Deneme mi yapayim dersin
Bende konu konu neyim eksik goreyim bir diye dusundum erken gibi geldi denemeye daha bilgilerim eksik
Bende de var cd seklinde aslinda konu konu ise yariyorsa bende izlemeye baslayayim canim
Deneme mi yapayim dersin
Bende konu konu neyim eksik goreyim bir diye dusundum erken gibi geldi denemeye daha bilgilerim eksik
Benimde baya eksik var hele genelkültür yok onu neyapcam diye düşünüyorum konu konu gitsen yetişmez gibi deneme çöz bilmediğin konu olursa git o konuya bak derim bence ama çalışamıyorum ben vücut yorgun bide derse kafa çalışmıyor