• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sivilceli Ciltler Ortak Sorun Sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

usagielif

Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
21
2
8
35
İstanbul
Merhaba Hanımlar,

Herkeste olduğu kadar benim de sivilce sorunum var. Yaşım yirmi iki ve ergenliğimden bu yana hep sivilcem olmuştur. İlaçta kullandım, bitkisel ürünler ve sabunlar da kullandım. Değişen bir şey olmadı. Yoruldum artık cildim ile uğraşmaktan. Fondöteni ve pudrayı mecburen lise sondan beri kullanıyorum. Geçenlerde gözeneklerimin baya bir genişlediğini farkettim. Şu an için gülsuyu ile tonik yapıyorum ve clean&clear'ın bir kremini kullanıyorum sivilcelerimin geçmesi için ama değişen bir şey olmadı. Bebek gibi cilt istiyorum. Pürüzsüz, yumuşacık, lekesiz, noktasız... Kilo da aldım. Onun için de egzersiz ve diyete başladım. Şu an çalışıyorum ve tekrar üniversiteye girmek istiyorum. Bir yandan iş, bir yandan dershane... Çok stres altındayım. Ailevi sorunlarımda cabası... Özgüveni yüksek biriyim ama bu sorunlar beni mahvediyor gerçekten. Kendime olan güvenimi yitirmek üzereyim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler, sağlıcakla kalın...

Merhaba bende 22 yaşındayım, benimde ergenlikten sonra çıktı daha çok 6 ay tedavi gördüm yeniden hortladılar genelde aynı bölgelerde çıkmasıda sinir bozucu benim rutin bakımım şu: sabahları ve gece yatmadan önce yüzümü nilera okyanus sabun ile yıkıyorum gece yıkadıktan sonra evde annemin yapmış olduğu kantaron yağını kulak temizleyicisiyle azıcık sivilclerin üzerine sürüyorum o şekilde yatıyorum günde 2,5 litre su içiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 3 günde bir yastık kılıfımı değiştiriyorum ve yatarken saçlarımı topluyorum oda bir etken çünkü..tabii bugünde bebek pudrası ve gülsuyuna başladım onuda haftada 2 kez yapıcam aklımda kil maskesi de var ama şimdilik o rafta duruyor inşallah hepimizin cildi güzel olur pürüzsüz olur amin :)

Merhaba bende 22 yaşındayım, benimde ergenlikten sonra çıktı daha çok 6 ay tedavi gördüm yeniden hortladılar genelde aynı bölgelerde çıkmasıda sinir bozucu benim rutin bakımım şu: sabahları ve gece yatmadan önce yüzümü nilera okyanus sabun ile yıkıyorum gece yıkadıktan sonra evde annemin yapmış olduğu kantaron yağını kulak temizleyicisiyle azıcık sivilclerin üzerine sürüyorum o şekilde yatıyorum günde 2,5 litre su içiyorum yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum 3 günde bir yastık kılıfımı değiştiriyorum ve yatarken saçlarımı topluyorum oda bir etken çünkü..tabii bugünde bebek pudrası ve gülsuyuna başladım onuda haftada 2 kez yapıcam aklımda kil maskesi de var ama şimdilik o rafta duruyor inşallah hepimizin cildi güzel olur pürüzsüz olur amin :)

Bende diyete başladım. Yediklerime dikkat ediyorum. Bolca su içmeye çalışıyorum. Bende tek tük sivilce çıkıyor ama izleri geçmiyor ya. Kızamık olmuş gibi oluyorum bazen. Gülsuyu ve pudra ikilisini deneyeceğim bu akşam. Bazı kızlara bakıyorum, tek bir iz yok suratlarında ya o kadar pürüzsüzler ki anlatamam. Bizim de öyle olur inşallah ve iyi sonuçlar alırız umarım. :)

Bende diyete başladım. Yediklerime dikkat ediyorum. Bolca su içmeye çalışıyorum. Bende tek tük sivilce çıkıyor ama izleri geçmiyor ya. Kızamık olmuş gibi oluyorum bazen. Gülsuyu ve pudra ikilisini deneyeceğim bu akşam. Bazı kızlara bakıyorum, tek bir iz yok suratlarında ya o kadar pürüzsüzler ki anlatamam. Bizim de öyle olur inşallah ve iyi sonuçlar alırız umarım. :)

Katılıyorum bende kızarıyorum çok ama bu maskeyi sevdim inşallah hep böyle işe yarar daha da iyi olur. aynen bazıları süt gibi oluyor maşallah :)

Back
X