Ortak dert Korona Merak ediyorum

Allah korusun gerçekten çok zorlu bir süreç belli olmuyor bilinmiyor

Kişiden kişiye değişiyor ama sizin diğer belirtiler neydi ateş, burun akıntısı, hapşırık, öksürük vb. Ne vardı

Kişiden kişiye değişiyor ama sizin diğer belirtiler neydi ateş, burun akıntısı, hapşırık, öksürük vb. Ne vardı
Benim aşırı eklem ağrım oldu. Baş ağrısı, öksürük, burun tıkanıklığı ve koku tat kaybı.

Ne kadar ızole etsekte olabılıyor malesef cunku gorunen bısey degılkı uzaklasalım ıllakı ıs ortamı market vs olabılıyor. Insallah degıldır varsada en hafıf sekılde atlatırız hepımız tek dılegım bu. Testı yapıyorlar bıldıgım kadarıyla cunku ben bayramda hastalanmıstım ıctıgım ılacın yan etkısınden olmus ama hastaneye gıttıgımde hıc bakmadan en az bır belırtısı var dedı cageme gonderdı benı teste oda halsızlıktı yanı ben gıtmedım cok kalabalıktı kendı doktoruma gıttım baktı ılacın dozu fazla gelmıs dedı dusurdu dozu gectı. Burda tek belırtıye bıle yapılıyor

Bugün ateş başladı gidip test yaptıracağım inşallah daha önceden nasıl hasta oluyorsam aynıyım ana bu süreçte riske atmak mantıklı değil

Mrb tat kaybınız nasıldı acı tatlı ekşi ayırt ediyormuydunz. Yoksa sadece yiyeceklerin kendi tatlarını mı almıodunz.
Merhaba
Her şey acı geliyordu. Tat alamıyordum. Su bile acı idi.

Merhaba
Her şey acı geliyordu. Tat alamıyordum. Su bile acı idi.
Anladm çok geçmş olsun düzeldnz mi peki bende korkuyordum hamileyim haliyle bulantılarım var arkasından grip olmuştum burun tıkanıklığı tat kaybı vs oldu ama bn ekşiyi tatlıyı acıyı alablyrm burnum da çok sıkıntı var sızlıo tıkanıor arada keskin kokuları alıyrm arada alamıyrm gribin halszliği de geçti agrı öksürük ateş hiçbişey yok ister istemez herşeyi korona ya bağlıyrz gebeliğin çok başında olduğum için gitmek istemedim hastaneye gitsem bile bu belirtilerle test yapmazlarmış. Yapsalar bile çok küçük olduğu için bebek ilaç vermezlermiş. Sizce bu belirtilerle bnde varmıdr normal bi grip mi atlatıyrm acaba.

Herkeste belirti farklı oluyor. Ama ilerlediği sürece normal grip gibi. Yine de kendinizi kontrol edin. Değildir inşallah
Geçmiş olsun

Şuan için tırstıgim şey 2 saat önce üst üste hapsirdim arkasına burun akıntısı başladı

Bende koronayım bugun 20. Gunum.Tat alamıyorum.Hiç bir şeyın dadı yok ne koku ne de tat dünden beri böyle ?Geçicimi bu durum?
Benim de 27.günüm tat ve koku gideli. Tat biraz almaya başladım ama koku hâlâ yok. Dr.a sordum ama bazı hastalar zor iyileşiyor sende onlardan birisin dedi.

Benim de 27.günüm tat ve koku gideli. Tat biraz almaya başladım ama koku hâlâ yok. Dr.a sordum ama bazı hastalar zor iyileşiyor sende onlardan birisin dedi.
Kacıncı gununuzde koku ve tad almaya basladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…