- 9 Şubat 2015
- 408
- 605
- 103
- Konu Sahibi Baldakituzz
-
Allah korusun gerçekten çok zorlu bir süreç belli olmuyor bilinmiyorBen Mart'tan beri aktif sahada görev yapıyorum .Sanırım birazda ona güvenerek geçirmiş olabilirim hatta ailem bile olabilir diye düşünüyorum .Tabi çok iyi önlemler alıyoruz çalışırken ama nereden ne geleceğini bilemiyoruz.Allah korusun hepimizi.
Şimdi gebelik olduğu için biraz daha geri planda kaldım.
Kişiden kişiye değişiyor ama sizin diğer belirtiler neydi ateş, burun akıntısı, hapşırık, öksürük vb. Ne vardıBen covid geçiriyorum ve hâlâ karantina bitmedi. Benim bir çok belirtim vardı. Ve 2 gün ishal de oldum. Ve bulantı ve kusmam vardı. Ama dediğim gibi başka belirtiler de vardı.
Ben önce antikor testi yaptırdım ve yapan hastane varsa çıkar dedi ama 3 gün bekledim sonuç negatif idi.
Ama ben iyi olamadım ve çekilen tomografide ciğerlerime indiğini gördü Dr ve tedaviye başlandı hemen.
Benim aşırı eklem ağrım oldu. Baş ağrısı, öksürük, burun tıkanıklığı ve koku tat kaybı.Kişiden kişiye değişiyor ama sizin diğer belirtiler neydi ateş, burun akıntısı, hapşırık, öksürük vb. Ne vardı
Ne kadar ızole etsekte olabılıyor malesef cunku gorunen bısey degılkı uzaklasalım ıllakı ıs ortamı market vs olabılıyor. Insallah degıldır varsada en hafıf sekılde atlatırız hepımız tek dılegım bu. Testı yapıyorlar bıldıgım kadarıyla cunku ben bayramda hastalanmıstım ıctıgım ılacın yan etkısınden olmus ama hastaneye gıttıgımde hıc bakmadan en az bır belırtısı var dedı cageme gonderdı benı teste oda halsızlıktı yanı ben gıtmedım cok kalabalıktı kendı doktoruma gıttım baktı ılacın dozu fazla gelmıs dedı dusurdu dozu gectı. Burda tek belırtıye bıle yapılıyorÇok teşekkür ederim çok geçmiş olsun herkese açıkçası benzer şeyler yaşamışız ben de tedirgin oldum kendimi takip edeyim bugüne kadar izole yaşadım denilebilir zaten. Sadece rahatsızlarindığım gün ve öncesi çok mısır yemiş ve güneşte kalmıştım ilk etapta ona yordum. Ama sizlerinkini okuyunca korktum 18 aylık bebeğim var ve hep tepemde aynı zamanda seminerler de başladı ne kadar uzak dursak da okul ortamı. Elimden geldiğince izole olayım ve takip edeyim hemen test yapmıyorlar diye biliyorum. Bir çok kişi benzer sorunla karşı karşıya kaldı. Umarım bir sıkıntı olmaz
Mrb tat kaybınız nasıldı acı tatlı ekşi ayırt ediyormuydunz. Yoksa sadece yiyeceklerin kendi tatlarını mı almıodunz.Benim aşırı eklem ağrım oldu. Baş ağrısı, öksürük, burun tıkanıklığı ve koku tat kaybı.
MerhabaMrb tat kaybınız nasıldı acı tatlı ekşi ayırt ediyormuydunz. Yoksa sadece yiyeceklerin kendi tatlarını mı almıodunz.
Anladm çok geçmş olsun düzeldnz mi peki bende korkuyordum hamileyim haliyle bulantılarım var arkasından grip olmuştum burun tıkanıklığı tat kaybı vs oldu ama bn ekşiyi tatlıyı acıyı alablyrm burnum da çok sıkıntı var sızlıo tıkanıor arada keskin kokuları alıyrm arada alamıyrm gribin halszliği de geçti agrı öksürük ateş hiçbişey yok ister istemez herşeyi korona ya bağlıyrz gebeliğin çok başında olduğum için gitmek istemedim hastaneye gitsem bile bu belirtilerle test yapmazlarmış. Yapsalar bile çok küçük olduğu için bebek ilaç vermezlermiş. Sizce bu belirtilerle bnde varmıdr normal bi grip mi atlatıyrm acaba.Merhaba
Her şey acı geliyordu. Tat alamıyordum. Su bile acı idi.
Herkeste belirti farklı oluyor. Ama ilerlediği sürece normal grip gibi. Yine de kendinizi kontrol edin. Değildir inşallahAnladm çok geçmş olsun düzeldnz mi peki bende korkuyordum hamileyim haliyle bulantılarım var arkasından grip olmuştum burun tıkanıklığı tat kaybı vs oldu ama bn ekşiyi tatlıyı acıyı alablyrm burnum da çok sıkıntı var sızlıo tıkanıor arada keskin kokuları alıyrm arada alamıyrm gribin halszliği de geçti agrı öksürük ateş hiçbişey yok ister istemez herşeyi korona ya bağlıyrz gebeliğin çok başında olduğum için gitmek istemedim hastaneye gitsem bile bu belirtilerle test yapmazlarmış. Yapsalar bile çok küçük olduğu için bebek ilaç vermezlermiş. Sizce bu belirtilerle bnde varmıdr normal bi grip mi atlatıyrm acaba.
İlerlemediği sürece olacaktı.Herkeste belirti farklı oluyor. Ama ilerlediği sürece normal grip gibi. Yine de kendinizi kontrol edin. Değildir inşallah
Geçmiş olsun
Bende koronayım bugun 20. Gunum.Tat alamıyorum.Hiç bir şeyın dadı yok ne koku ne de tat dünden beri böyle ?Geçicimi bu durum?Merhaba
Her şey acı geliyordu. Tat alamıyordum. Su bile acı idi.
Benim de 27.günüm tat ve koku gideli. Tat biraz almaya başladım ama koku hâlâ yok. Dr.a sordum ama bazı hastalar zor iyileşiyor sende onlardan birisin dedi.Bende koronayım bugun 20. Gunum.Tat alamıyorum.Hiç bir şeyın dadı yok ne koku ne de tat dünden beri böyle ?Geçicimi bu durum?
Kacıncı gununuzde koku ve tad almaya basladınızBenim de 27.günüm tat ve koku gideli. Tat biraz almaya başladım ama koku hâlâ yok. Dr.a sordum ama bazı hastalar zor iyileşiyor sende onlardan birisin dedi.
Tat almaya başlayalı 1 hafta oldu ama tam olarak ayırt edemiyorum tatları. Koku hâlâ yok.Kacıncı gununuzde koku ve tad almaya basladınız
Ben 14 gun boyunca tat ve koku alıodum tat ve koku duyum 19. Gunde gitti.Geıp gıbı oldum bır anda.Tat almaya başlayalı 1 hafta oldu ama tam olarak ayırt edemiyorum tatları. Koku hâlâ yok.
Benim 5.günü gitti. Gelir inşallah. Gelmezse kbb ye gitmeyi düşünüyorumB
Ben 14 gun boyunca tat ve koku alıodum tat ve koku duyum 19. Gunde gitti.Geıp gıbı oldum bır anda.
İnşallah :)Benim 5.günü gitti. Gelir inşallah. Gelmezse kbb ye gitmeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?