• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortadonti tedavi bittikten sonra ortodontist dişlerinizi beyazlattı mı ?

NeSLa_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2009
37
0
86
38
Bursa
arkadaslar bu hafta dişlerimdeki teller cıkacak.. daha önce eşimde biz tanısmadan önce ortadonti tedavi olmus ve dr onun dişlerini beyazlatmıstı.. aynı dr görümcem ve bende gidiyoruz.. 2 gün önce görümcemin tedavisi bitti ve teller cıktı ancak dr dişlerine hiç birsey yapmamıs beyazlatma amacıyla.. ortadonti tedavi yaptıranlar tedaviden sonra dr dişlerinizi beyazlattı mıu yardımcı olursanız cok sevinirm... bu duruma cok canım sıkıldı...

arkadaslar bu hafta dişlerimdeki teller cıkacak.. daha önce eşimde biz tanısmadan önce ortadonti tedavi olmus ve dr onun dişlerini beyazlatmıstı.. aynı dr görümcem ve bende gidiyoruz.. 2 gün önce görümcemin tedavisi bitti ve teller cıktı ancak dr dişlerine hiç birsey yapmamıs beyazlatma amacıyla.. ortadonti tedavi yaptıranlar tedaviden sonra dr dişlerinizi beyazlattı mıu yardımcı olursanız cok sevinirm... bu duruma cok canım sıkıldı...

selam,

aslında bu doktorunuzla olan diyalog ve anlaşmanıza kalmış birşey sanırım. ortodontist braketlerin yapıştırıcılarını mümkün olduğunca temiz sürüp temiz çıkarmaya çalışıyor, üstüne ekstra bir beyazlatma yapmıyor, sadece braketlerden kalan izleri mümkün olduğunca temizliyor.
ben diş hekimine gitmiştim onun yanına gelen ortodontist vardı ağzımda ortak çalıştılar :)
ortondist braketlerden kalanları temizledi ama asıl temizleme ve beyazlatmayı diş hekimi yaptı. bunun için ayrıca ücret alındığına dair bilgim var.
biz birkaç arkadaş aynı diş hekimine düzenli gittiğimiz için işin başında beyazlatmayı da yapıp ücret almayacağını söylemişti.

ortodontistte yeterli techizat varsa temizleme yapması konusunu konuş bence. ortodonti pahalı bir tedavi, o kadarcık kıyağı yapabilirler sanki..

eşimde aynı dr a gitmişti onunkini beyazlatmıstı.. görümcemde aynı dra gidiyo onunkini beyazlatmamıs.. benimde yarın cıkacak tellerim bakalım beyazlatıcakmı cevap için teşekkürler :)

benımde dıslerım beyazlıcak bembeyaz olcak tedavıden sonra diye umutlarım vardı ama beyazlatmadılar benımkınıde sadece telı yapıştırdıg yapışkan kalıntılarını ve diş taşlarını temizledi o kadar... şimdi bende beyazlatmayı düşünüyorum....herşey tam olsun diye

Back