• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Ortada nişanlığım yok ama ayakkabılarım var kızlar :)

didem35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
703
0
96
İstanbul
Kızlar mayıs ayında nişanlanıyorum. Bu ayakkabılara bayıldım. Henüz nişanlığıma dair ortada hiç bir şey yok ama ayakkabıları çok beğendiğim için kesinlikle altına bunları giymeyi düşünüyorum :))) sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :3:

$nr39_2.jpg

Kızlar mayıs ayında nişanlanıyorum. Bu ayakkabılara bayıldım. Henüz nişanlığıma dair ortada hiç bir şey yok ama ayakkabıları çok beğendiğim için kesinlikle altına bunları giymeyi düşünüyorum :))) sizce nasıl? yorumlarınızı bekliyorum :3:

Eki Görüntüle 295076

Nişan için sanki uygun değil gibi =) ama günlük hayatta çok hoş gerçekten..

[QUOTE=elamelek;21845751]bence cok seker ıllada abıyelerın altına fantezı tarzı ayakkabı gıymek zorunlu degıl ya::)[/QUOTE]

bu sizin düşünceniz, zevkler ve renkler tartışılmaz =) bilmem ben kendimi bildim bileli abiye kıyafetlerin altına klasık tarzda ayakkabilar giyilir diye düşündüm hep =)

kızlar haklısınız bu resime bakınca çok gündelik kalıyor ama sitesinden alamadığım için asıl fotoyu koyamadım. Benim alacağım aynı ayakkabı aynı renk aynı model ama rugan ve renkleri daha fosforlu yani daha cart :) onu da gündelikte giymek imkansız. Neyse ben satın alırsam fotolarını çekip koyarım :))))

bumu gundelıkde gıymek ımkansız benı yazın gorme:D:D cnm one kıyafetını al sonra ayakkabını secsen daha mantıklı olmazmı asıl en onemlı parcayı tamamla sonra aksesuarlar gelır genelde gıyınceın kıyafete gore aksesuar alırsın yada kombını tasmamlarsın dıyım ayakkabı gıyınceın elbıseye ne kadar uycak beklıyelım gorelım bence kesınlıkle alma:D uygun deıl bnce ama sn bılırsın

bence soyle bırsey daha uygun su zerafete bak karar senın gıyınc ek olan sensın:) $siyah-abiye-ayakkabi-2-300x300.jpg

bumu gundelıkde gıymek ımkansız benı yazın gorme:D:D cnm one kıyafetını al sonra ayakkabını secsen daha mantıklı olmazmı asıl en onemlı parcayı tamamla sonra aksesuarlar gelır genelde gıyınceın kıyafete gore aksesuar alırsın yada kombını tasmamlarsın dıyım ayakkabı gıyınceın elbıseye ne kadar uycak beklıyelım gorelım bence kesınlıkle alma:D uygun deıl bnce ama sn bılırsın

bence soyle bırsey daha uygun su zerafete bak karar senın gıyınc ek olan sensın:)Eki Görüntüle 297635

Canım bu ayakkabı benim hiç tarzım değil daha doğrusu bana göre çok sade ben çok gösteriş meraklısı olduğum için ya çok gösterişli yada konu açtığım ayakkabı gibi ilginç bir şey olsun istiyorum. Bencede önce kıyafet sonra ayakkabı çanta takı alınmalı ama bu ayakkabılara aşık oldum. Olmazsa geliniğin altından giyicem artık :)))

Back