- Konu Sahibi rzy11092011
yaa yaza düğünüm var kimse çeyiz derdine düşmedi benden başka ben erkenden halletmek sıkışmamak istiyorum ama annem bu konularda çok rahat benim hiç çeyizim yok annem taksit istemiyo bi anda alınır peşin olur falan filan son 2 ay kala alınır diyo.. erkek tarafındanda daha çıt yok.. biz nişan yapmadık söz nişan gibi olmuştu 1 ay önce... herhalde daha kimse nişan moduna giremedi çeyiz için... ben kendim yavaştan üç beş küçük şeyler aliiim diyorum herşey annnemler kalsın istemiyorum ama elimde avucumda para yok iş yok güç yok çünkü bu krizde.. ev kızı oldum kaldım ya.. bide bu çeyiz alındığında nereye koncak... kirada oturcaz.. büyük eşyalar alındığında nerde durcak ev sahibine aylar önce mi kira verilmeye başlancakki... bizde gidip her aldığımızı evimize koyabilelim yada bunlar son haftalara mı bırakılmalı kirada oturanlar nasıl yaptı salon yemek takımını götürüp ne zaman koydu bunla ilgili cevap bekliyorum ve bir de bu çeyiz konusunda kimse telaş yapmıyo kimsenin umrunda deil gibi ben almk istiyorum ama beş kuruşum yok buna cevap verirmisiniz şimdiden teşekkürler...