• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortada Ev Yok Çeyiz Nereye Konacak?

rzy11092011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
39
0
86
İzmir
yaa yaza düğünüm var kimse çeyiz derdine düşmedi benden başka ben erkenden halletmek sıkışmamak istiyorum ama annem bu konularda çok rahat benim hiç çeyizim yok annem taksit istemiyo bi anda alınır peşin olur falan filan son 2 ay kala alınır diyo.. erkek tarafındanda daha çıt yok.. biz nişan yapmadık söz nişan gibi olmuştu 1 ay önce... herhalde daha kimse nişan moduna giremedi çeyiz için... ben kendim yavaştan üç beş küçük şeyler aliiim diyorum herşey annnemler kalsın istemiyorum ama elimde avucumda para yok iş yok güç yok çünkü bu krizde.. ev kızı oldum kaldım ya.. bide bu çeyiz alındığında nereye koncak... kirada oturcaz.. büyük eşyalar alındığında nerde durcak ev sahibine aylar önce mi kira verilmeye başlancakki... bizde gidip her aldığımızı evimize koyabilelim yada bunlar son haftalara mı bırakılmalı kirada oturanlar nasıl yaptı salon yemek takımını götürüp ne zaman koydu bunla ilgili cevap bekliyorum ve bir de bu çeyiz konusunda kimse telaş yapmıyo kimsenin umrunda deil gibi ben almk istiyorum ama beş kuruşum yok buna cevap verirmisiniz şimdiden teşekkürler...

herşey yoluna girer takma kafana bunları
yuva kuranın allah yardımcısı olurmuş
beyaz eşyaları mağazada kalır eve geçmeden 1 hafta önce sölersiniz ertesi günü geliyo hemen
bunlar ufak şeyler herşey olur sıkma tatlı canını

sıkma canını hallolur herşey bir anda bakmışsın hepsi olmuş...
çeyiz eşyalarının tümünün satıldığı yerler var...
son aylar sanırım sıkıntıya düşersiniz sanırım...
Annen telaşa kapılmadığına göre rahat ol sende.Anneler tecrübelidir bu konularda merak etme sen:))

beyaz esyalar magazada dursun canım.. ufak tefek al odana koy.. sen dusunmezsen dusunmezler. sıkışmamak icin ufak tefek başla bencede.

benim ailemde sıkıntı etmedi canım düğünüme 1 ay kalmıstı ve benm daha 1 iğnem yoktu 1 haftada hallettik herseyi beyaz esyalar ve oturma grubu burdan aldık diğer seyleri mersinden almıstık getirdik düğünüme 1 hafta kala esyalarım yerleşti eğer ailenin durumu iyiyse takma hiç inan bende hiçbişi almadım herseyi ailem aldı

Canım sıkıntı etme kendıne Şımdıden aılen tabıkı alcak onalr dÜnyaya getırmekle yÜkÜmlÜ olsada ÇalıŞmadıĞın ıÇın herŞeyını alcak sadece dÜnyaya getırmek anen babalıkgÖrevı deĞıl meraklanma Çeyızlere gelınce de alınsa daha ıyı ollur ÇÜnkÜ dÜĞÜnekadar okadar Çok eksık Çıkıyor kı ınan alınmayınca unutuluyor....benmde dÜÜĞÜnÜm azın olacak bızde aŞkımla beya eŞya aldık maĞzada eŞyalrım gıtmeden bır kaÇgÜn Önce haber vercem getırecekler mobılyaalr maĞzada duruyor ama mutfak eŞyasını ben ÇaılŞıtĞım ıÇın aldım herŞeyımı sen ÇalıŞmdıĞın ıÇınde aılen alacak artık bunu kendıne sorun yapma herŞeyın haırlısı olsun allah ayrdımcın olsun ama son ana sıkıŞtırmaa Çok gergın oluyor herkes dÜĞÜn hoŞgeÇmıyor sen bır ay Önceden hallet.....

Ortada ev yok büyük çeyizler nereye koncak diyorsun?Eee neden şimdiden çeyiz yapmak da ısrar ediyorsun o zaman?

O halde anneni dinliycek acele etmeyeceksin, ne demiş annen?

Para olduktan sonra 2 ay kala alınır herşey demiş çok mantıklı bir şekilde.

Meraklanma alırsın herşeyini..

Son düzenleme:
ya canım aynen benim durumumdasın şuanda benim düğün temmuzda
2008 ekimde nişanlanmıştım ama şu an olmuş annemi zorlaya zorlaya lıyorum eştyalarımı
annemde aynen snein annen gibi düğüne yakın alırız acele etme diyordu ama
bende sen gibi birden alıp onları masrafa koymak istemiyorum
birden alınınca düşünsene 10 milyarı geçer ufak tefek okadar çokki
bir bardak dahi alırken annemin gözünün içine bakıyorum kızarmı die:)
sende şimdiden almaya başla canım.ama senin söyle bir sorun var çalışmıyormuşun galiba
kendine sıkıntı etme bunu ama eline geçtikçe hemen yavaş yavaş al
şimdiden koltuk takımlarnı falan değilde
yemek takımı,kahvaltı seti ,çay seti falan bak canım.mutfak eşyalarını tamamlamaya çalış.hadi öptüm
her şey yoluna girer inşallah..

ya canım aynen benim durumumdasın şuanda benim düğün temmuzda
2008 ekimde nişanlanmıştım ama şu an olmuş annemi zorlaya zorlaya lıyorum eştyalarımı
annemde aynen snein annen gibi düğüne yakın alırız acele etme diyordu ama
bende sen gibi birden alıp onları masrafa koymak istemiyorum
birden alınınca düşünsene 10 milyarı geçer ufak tefek okadar çokki
bir bardak dahi alırken annemin gözünün içine bakıyorum kızarmı die:)
sende şimdiden almaya başla canım.ama senin söyle bir sorun var çalışmıyormuşun galiba
kendine sıkıntı etme bunu ama eline geçtikçe hemen yavaş yavaş al
şimdiden koltuk takımlarnı falan değilde
yemek takımı,kahvaltı seti ,çay seti falan bak canım.mutfak eşyalarını tamamlamaya çalış.hadi öptüm
her şey yoluna girer inşallah..
hakkımızda hayırlısı olsun diyelimmmopuyorumnanaktan
cevap yazan herkese teşekkür ediyorum sanırım bn biraz daha bekleyim bakalım

Back
X