Saç Kesim Şekilleri Orta Uzunlukta Bir Saç da Uzun Saç Kadar Çekici Olabilir Mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Bryce

Zilli
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2011
392
2
66
Kızlar saçımı ketirmeyi düşünüyorum şuan düzleştirdiğimde belime kadar geliyo ama çok azaldı yıprandı düzleştirmeden bıraktığımda altları kabarık biçimsiz duruyor erkek arkadaşım uzun saçı çok seviyor bende kıyamıyorum kestiripte çirkin olmak istemiyorum bana model yardımı veya fikirlerinizi söylerseniz çok sevinirim.

kestirdim bile canım içimede sindi tam göğüs hizasında kestirdim. 19 yaş uzun yüz :)

artık uzun saçın modası geçti tatlım iyi yapmışsın bende ortalıkta pırasa gibi geziyorum ilk fırsatta göğüs hizamda kestircem bana da ilham oldun teşekkürler;:)

artık uzun saçın modası geçti tatlım iyi yapmışsın bende ortalıkta pırasa gibi geziyorum ilk fırsatta göğüs hizamda kestircem bana da ilham oldun teşekkürler;:)

bende dün onu farkettim modellere bakarken uzamasın istiyorum model çok içime sindi :)

Bencede uzun saçın modası geçti benimde saçlarım senelerce belimdeydi ama insan artık biyerden sonra sıkılıyo hep aynı oluosun çok fazla alternatifin yok çünkü uzun saçta yazın sıcak zaten sürekli toplamak zorunda kalıosun kışın (benm saçlarım düz) ya düz oluyo yada maşa yapıodum ben hep aynı gibi hissediodum kendimi bundan 2-3 ay önce sonunda dayanamadım gittim hep şu önü uzun arkası kısa modelleri çok begeniodum ama ensem öle çok kısa mantar gibi olur yüzüm yusyuvarlak çıkar fln die cesaret edemiodum onun birazcık uzununu kestrdim uzunlar omuz hizamda kısalar çok kısa olmıcak şekilde istediğimde toplayadabiliyorum çok küçük bişiyde olsa:) yüzüm oldugundan ince gözüktü hatta herkes zayıfladın mı demeye başladı sevgilim desen bayıldı ki saçımla çok ilgilenen biri deildir bida uzatmayı düşünmüyorum kullanmasıda çok rahat kısa saçın

evet uzun saç bir müddet sonra baya bir sıkıyor insanı bende uzun saçlarımı çok kısa kestirdim yakın bir zamanda,şimdi çokta memnunum :))

bence orta uzunluktaki saç daha çekici bele kadar uzanan bi saç ne bileyim kezban gibi geliyor bana acilen kestir saçlarını hatta katlı kestir daha bi havalı durur

bence orta uzunluktaki saç daha çekici bele kadar uzanan bi saç ne bileyim kezban gibi geliyor bana acilen kestir saçlarını hatta katlı kestir daha bi havalı durur

canım ben çok hafif katlı kestirdim fön çekince çok hoş duruyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…