- 26 Ocak 2016
- 4.743
- 26.886
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim eşim cok sulamış ben yokken. Ondan sonra mini mini bocekler oldu. Mantar oldu ama kestim tarcınladim.Çok mu suladın acaba . .
Çayın kalan katısını dökersen besler . .
Toprağı önemli . .
Güneş oda sıcaklığı. .
Aspirin cocuk aspirini mi oluyor hani minik minik ondan yok agri kesici koysamaspirini denesene hafta 1 gün toprağına göm ben de duymuştum bunu.
büyük aspirin :)Aspirin cocuk aspirini mi oluyor hani minik minik ondan yok agri kesici koysam
Canim kararan yerler hasta oluyormus iste. Sende resimlerini at bakalim nasil durumu. Hasta yerlerini kesmek gerekiyormus canım. Topragini degistirmek gerekiyormus. Hastaliklara cok acik bi cicek oldugu icin kesecegin makasi camasir suyu yada kolonya ile temizlemen gerekiyormus. Sonrada mantar olmasin diye tarçın dokun yaziyordu bende netten ögrendim bunları :)Aynı derten muzdaribim,çok dulayıp mahvettim orkidemi, o kadar zaman geçti hala vıcık vıcıktı saksı ben de çıkardım kökler öylece duruyor ne yapacağımı da bilmiyorum, çiçekler çoktan döküldü yapraklar karardı ama kök sağlam bence, hiç anlamıyorum
Ha şu karton kutuda olanından ay o kocaman degil mi bide onun içinde tozu oluyor ya onu dökeyim madem belki iyi gelir :)büyük aspirin :)
Insallah canlanır canim ya eşim anneler gununde annesine almış. Oda bana verdi ben bakamam buna diye bende bakamadim hasta ettik vallaAy hiç bilmiyorum çiçek bakımı ama ne güzel uğraşmışsın canım inşallah canlanır yeniden.
Insallah düzelir çicek açarsa baharda resmini atarim size :)
yok ne tozu hani bakkallarda bile satılır yuvarlak bilgiğimiz aspirin.Orkide fazla suyu sevmezmiş birde eşin yanlış yapmışHa şu karton kutuda olanından ay o kocaman degil mi bide onun içinde tozu oluyor ya onu dökeyim madem belki iyi gelir :)
Ya hani kutuda satiliyo gripin mi ne yaziyo ustunde karton kutuda pembeli lacivertli o degil mi bacimyok ne tozu hani bakkallarda bile satılır yuvarlak bilgiğimiz aspirin.
yok kız ne gripini gripini ben bile içemiyorum çiceğe verme sakın bildiğimiz aspirin işte hiç görmedin mi görsellerden yazsana aspirin diye çıkarYa hani kutuda satiliyo gripin mi ne yaziyo ustunde karton kutuda pembeli lacivertli o degil mi bacim
Ayy at tabi bitanesiii :*Insallah düzelir çicek açarsa baharda resmini atarim size :)
Yazdım balim vallahi çok cahilimyok kız ne gripini gripini ben bile içemiyorum çiceğe verme sakın bildiğimiz aspirin işte hiç görmedin mi görsellerden yazsana aspirin diye çıkar
he pembe aspirin çok içmişliğim vardırYazdım balim vallahi çok cahilim
Cocukken pembe pembe annem iciriyodu bi onu biliyodum ondan varsa evde koyarim dibine
Ayy vallahi ne cok severdim seker gibi kıtır kıtır yerdim annem ondan versin diye hasta numarasi yapardim çok çakaldim çokhe pembe aspirin çok içmişliğim vardır
şimdi var mı bilmiyorum ama vardır bence .Ayy vallahi ne cok severdim seker gibi kıtır kıtır yerdim annem ondan versin diye hasta numarasi yapardim çok çakaldim çok
Annemde yanımıza gelecek bir süreliğine ama daha tarih belli değil ocakta olur baharda olur şimdiden çiceklerini düşünüyor babam ben bakarım diyor ki bakarda bilir ne kadar su vereceğini ama yinede güvenemiyor tek su vermekle iş bitmiyor diyor diplerine bakılması gerek budanması gerek vsAyy vallahi ne cok severdim seker gibi kıtır kıtır yerdim annem ondan versin diye hasta numarasi yapardim çok çakaldim çok