Orjinal Yoga Sistemi, bütünsel bir kişisel gelişim sistemidir. Ben çok faydasını gördüm. Yoga Academy Türkiye ve Dünya'da 51 merkezle faaliyet gösteriyor. Bir sürü hastalığım vardı, şimdi iyim çok şükür. Bir sürü teknik uyguluyorlar. Normal yoga, Nefes teknikleri, Yoga terapi, Hamileler için yoga vs... Bence deneyin derim.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Orjinal Yoga Sistemi
- Konu Sahibi cennet11
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Orjinal Yoga Sistemi, bütünsel bir kişisel gelişim sistemidir. Ben çok faydasını gördüm. Yoga Academy Türkiye ve Dünya'da 51 merkezle faaliyet gösteriyor. Bir sürü hastalığım vardı, şimdi iyim çok şükür. Bir sürü teknik uyguluyorlar. Normal yoga, Nefes teknikleri, Yoga terapi, Hamileler için yoga vs... Bence deneyin derim.
Orjinal Yoga Sistemini ben de 3-3.5 aydır düzenli olarak dvd den uyguluyorum.Benim de birçok rahatsızlığım var,henüz somut bir iyileşme göremedim ama faydasını göreceğime çok inanıyorum ve ben de herkese şiddetle tavsiye ediyorum.Yoga Academy şu an için benim yaşadığım şehirde yok ama birçok şehirde merkezleri var.En azından bir kez gidip bir derslerine katılın,vazgeçemeyeceksiniz.
Çok geçmiş olsun. Düzenli uygulamada süper bir başarı elde ediyorlar. Ben çok iyiyim Allah'a şükür. İnşallah yaşadığınız şehirde de bir merkez açılır.
Çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun sizinki geçmiş bile çok şükür...Orjinal Yoga Sistemini uygulamak gerçekten çok faydalı ama insanlar çok bilmiyorlar...bu konuda yazacaklarınız mutlaka birilerine ulaşıp faydalı olacaktır...ben 3-3.5 aydır düzenli uyguluyorum ama henüz orta seviye dvd ile çalışıyorum...çakra dvd lerine geçemedim henüz...somut bir faydasını görmediğim için henüz paylaşamıyorum...siz hastalıklarınıza iyi geldiğini ve faydasını gördüğünüzü söylüyorsunuz...hastalıklarınızın ne olduğunu,çalışma düzeninizi ve iyileşme aşamasını anlatırsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum...dil temizliği,cala neti uygulaması da dahil...beraber yazmaya başlayalım isterseniz...
Çok teşekkürler size de çok geçmiş olsun sizinki geçmiş bile çok şükür...Orjinal Yoga Sistemini uygulamak gerçekten çok faydalı ama insanlar çok bilmiyorlar...bu konuda yazacaklarınız mutlaka birilerine ulaşıp faydalı olacaktır...ben 3-3.5 aydır düzenli uyguluyorum ama henüz orta seviye dvd ile çalışıyorum...çakra dvd lerine geçemedim henüz...somut bir faydasını görmediğim için henüz paylaşamıyorum...siz hastalıklarınıza iyi geldiğini ve faydasını gördüğünüzü söylüyorsunuz...hastalıklarınızın ne olduğunu,çalışma düzeninizi ve iyileşme aşamasını anlatırsanız çok faydalı olacağını düşünüyorum...dil temizliği,cala neti uygulaması da dahil...beraber yazmaya başlayalım isterseniz...
Vallahi sevgili Derin, bu konuda bayağı bilgi sahibisin anladığım kadarıyla. Önceleri sadece Academy e gittim. Sonra belirgin bir iyileşme gördüm. Sebebini sordum : Sonuçta hastalıklar bedende blokajlarla oluşuyormuş ve Orijinal Yoga Sistemindeki Asanalar ve bu Asanalarin doğru sıralama ile uygulanması bu blokajları çözerek hastalığı çözüyormuş. Öyle teknikler var ki, mesela tek bir iç organı bile çalıştırarak arındırıyor. Yani ilginç bir sistem. Uzun süre uyguladıktan sonra çakra dvdlerini satın aldım. 13 tane DVD. Amatör çekimler pek hoşuma gitmesede hergün uyguladım. Hep aynı asanalari yapmak pek hoşuma gitmemişti ama hoca açıkladı : Hergün dış fırçalamak gibi, hergün enerji sistemini temizliyoruz. Bir süre sonra inanılmaz faydalarını görmeye başladım. Calaneti denilen burun yıkama kabını uzun süre korkumdan kullanmadım ama ağır bir ataktan sonra mecbur kullandım. Baktım kolaymış ondan beri kullanıyorum. Dil temizleme aletini zaten basit bir şey. Basit herkesin bildiği bir mantığı var, bütün gece toksinler dil kökünde biriktiği için geri yutulunca sistemi zehirliyor. Bu yüzden sabah dış fircalamadan önce dil temizliyorum. Ya onlarca teknik var... Muazzam bir şey!!!!! İnşallah yaşadığın sehirde bir Academy açılır. Bir hazine adamlar.... Bu arada merak ettiklerin için Akif Manaf'ın kitaplarını okuyabilirsin.
Yoga Academy'nin Ankara'da Çakra arındırma eğitimi var. 13,14,15 Ocak Ramada Plaza Söğütözü. Ben daha önce katıldım. Çok keyifli. İtiraf edeyim daha çok yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi seviyorum. Çalışmada altı çakra düzeyinde yoga yapılıyor, sonra da her türlü soruları cevaplıyorlar. Çok eğlenceli :) Katılmak isterseniz Yoga Academy Çankaya veya Çayyolunu arayabilirsiniz.
Yoga Academy'nin Ankara'da Çakra arındırma eğitimi var. 13,14,15 Ocak Ramada Plaza Söğütözü. Ben daha önce katıldım. Çok keyifli. İtiraf edeyim daha çok yeni insanlarla tanışmayı ve sohbet etmeyi seviyorum. Çalışmada altı çakra düzeyinde yoga yapılıyor, sonra da her türlü soruları cevaplıyorlar. Çok eğlenceli :) Katılmak isterseniz Yoga Academy Çankaya veya Çayyolunu arayabilirsiniz.
canım açıklamaların için teşekkürler...Ankara'daki seminerin çakralarla ilgili olması süper... katılmayı çok isterdim...Ankara da olmak vardı...
İnşallah ben de katılmayı düşünüyorum.Çakra çalışmasına katılmayı çok istiyordum zaten.
canım açıklamaların için teşekkürler...Ankara'daki seminerin çakralarla ilgili olması süper... katılmayı çok isterdim...Ankara da olmak vardı...
Vallahi sevgili Derincim, senin adına gerçekten üzülüyorum . Bugün Hocaya sordum, "diğer şehirlerde ne zaman açacaksınız, sizin yüzünüzden yoga kolik oldum ve yollarınızı bekleyenler var." Gülümsedi, çok yakında beş altı merkez daha açılacakmış ama sen hangi şehirdesin? Umarım oraya da açılır.... İlginç bir şey söyledi, Academy olmayan şehirlere etkinlik yapmaya gidiyorlarmış. Şehirden talep gelirse daha iyi oluyormuş. Sana etkinlikleri haber veririm canısı. Bir sürü merkezleri var ve bir sürü kayıtlı üyeleri var, pek reklama ihtiyaçları olmadığı için hiç bir tanıtım yapmıyorlar. O yüzden pek duyulmuyorlar. Ben de önüme gelene haber veriyorum :)) Reklam ücreti mi istesem ne yapsam :)
14-15 Eylül 2013 te Bolu Gazelle Hotel de Yoga Academy nin festivali var. Ben artık bu festivallere katılmaya başladım, yani bir kaç kere katıldım.
Festivaller çok güzel oluyor.. 300 kişinin üzerinde insan geliyor ve hep beraber Yoga yapıyoruz. Ben Bolu ya daha önce gitmiştim otel de çok güzel. Sanırım Avrupa nın ikinci büyük SPA merkeziymiş.
O kadar yoğun program var ki festivalde, sürekli Yoga yapıyoruz. ben bir de derslerin hepsine katılmadım bile. programı aşağıda veriyorum.
YOGA FESTİVALİ
14-15 EYLÜL
BOLU, GAZELLE RESORT & SPA
Eylül ayında Yoga Festivalimiz 150 dönümlük bir meşe ormanının içinde yer alan 5 yıldızlı otel Gazelle Resort&SPAda. Tesis SPA konseptiyle misafirlerin beklentilerinin üzerine çıkılacağı ve üstün hizmet kalitesinin yaşatılacağı konusunda çok kararlı.
Büyük Yoga Üstadı Paramahamsa tarafından verilecek dört farklı çakra düzeyinde dört farklı pratik çalışma ve interaktif bir söyleşi şeklinde gelişen teorik dersimiz TÜM SORULARA CEVAPLAR'da kafamıza takılan sorularımız yanıt bulacak.
Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı), Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı), Nefes Teknikleri, Meditasyon, Zayıflamak için Yoga ve Anatomi dersleri ile toplamda 11 çalışmanın sunulduğu bu kamp, sonbaharı enerji ve huzur dolu geçirmeniz için birebir...
Yoga Festivali Tarihi :
14 15 Eylül 1 gece 2 gün.
Çalışmalar:
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,
14 Eylül Cumartesi: Saat 11.00 pratik ders
Muladhara Çakra Teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 14.00 Meditasyon
14 Eylül Cumartesi: Saat 15.00 Zayıflamak için Yoga
14 Eylül Cumartesi: Saat 17.00 pratik ders
Svadhisthana Çakra Teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 20.00 Teorik ders,
Tüm Sorulara Cevaplar
14 Eylül Cumartesi: Saat 23.30 Çandra Namaskara- Ay enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 07.00 Surya Namaskara- Güneş enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 08.00 pratik ders
Manipura Çakra Teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi
15 Eylül Pazar: Saat 11.30 Anatomi dersi
15 Eylül Pazar: Saat 12.00 MERKEZ YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI
15 Eylül Pazar: Saat 13.30 Nefes Teknikleri
15 Eylül Pazar: Saat 15.00 pratik ders
Anahata Çakra Teknikleri - Sevginin geliştirilmesi
Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.
Ulaşım
Yoga Festivalimize ulaşım bireyseldir. Katılımcıların organize ettiği otobüs Cumartesi sabah Taksimden saat 6.00te kalkacak ve saat 6.30da Kadıköye uğrayacaktır. Otobüs ile gidiş-dönüş ekstra ücrete tabidir.
Fiyata 9 pratik, 2 teorik Yoga dersleri, 1 gece konaklama, 2 sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücrete dâhildir.
Festivaller çok güzel oluyor.. 300 kişinin üzerinde insan geliyor ve hep beraber Yoga yapıyoruz. Ben Bolu ya daha önce gitmiştim otel de çok güzel. Sanırım Avrupa nın ikinci büyük SPA merkeziymiş.
O kadar yoğun program var ki festivalde, sürekli Yoga yapıyoruz. ben bir de derslerin hepsine katılmadım bile. programı aşağıda veriyorum.
YOGA FESTİVALİ
14-15 EYLÜL
BOLU, GAZELLE RESORT & SPA
Eylül ayında Yoga Festivalimiz 150 dönümlük bir meşe ormanının içinde yer alan 5 yıldızlı otel Gazelle Resort&SPAda. Tesis SPA konseptiyle misafirlerin beklentilerinin üzerine çıkılacağı ve üstün hizmet kalitesinin yaşatılacağı konusunda çok kararlı.
Büyük Yoga Üstadı Paramahamsa tarafından verilecek dört farklı çakra düzeyinde dört farklı pratik çalışma ve interaktif bir söyleşi şeklinde gelişen teorik dersimiz TÜM SORULARA CEVAPLAR'da kafamıza takılan sorularımız yanıt bulacak.
Surya Namaskara (Güneş Enerjisi ile Bağlantı), Çandra Namaskara (Ay Enerjisi ile Bağlantı), Nefes Teknikleri, Meditasyon, Zayıflamak için Yoga ve Anatomi dersleri ile toplamda 11 çalışmanın sunulduğu bu kamp, sonbaharı enerji ve huzur dolu geçirmeniz için birebir...
Yoga Festivali Tarihi :
14 15 Eylül 1 gece 2 gün.
Çalışmalar:
Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,
14 Eylül Cumartesi: Saat 11.00 pratik ders
Muladhara Çakra Teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 14.00 Meditasyon
14 Eylül Cumartesi: Saat 15.00 Zayıflamak için Yoga
14 Eylül Cumartesi: Saat 17.00 pratik ders
Svadhisthana Çakra Teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi
14 Eylül Cumartesi: Saat 20.00 Teorik ders,
Tüm Sorulara Cevaplar
14 Eylül Cumartesi: Saat 23.30 Çandra Namaskara- Ay enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 07.00 Surya Namaskara- Güneş enerjisi ile bağlantı
15 Eylül Pazar: Saat 08.00 pratik ders
Manipura Çakra Teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi
15 Eylül Pazar: Saat 11.30 Anatomi dersi
15 Eylül Pazar: Saat 12.00 MERKEZ YÖNETİCİLERİ TOPLANTISI
15 Eylül Pazar: Saat 13.30 Nefes Teknikleri
15 Eylül Pazar: Saat 15.00 pratik ders
Anahata Çakra Teknikleri - Sevginin geliştirilmesi
Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.
Ulaşım
Yoga Festivalimize ulaşım bireyseldir. Katılımcıların organize ettiği otobüs Cumartesi sabah Taksimden saat 6.00te kalkacak ve saat 6.30da Kadıköye uğrayacaktır. Otobüs ile gidiş-dönüş ekstra ücrete tabidir.
Fiyata 9 pratik, 2 teorik Yoga dersleri, 1 gece konaklama, 2 sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ücrete dâhildir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.718
- 798
bende antalyada akademiye gitmeyi düşünuyorum..ama o kadar yoga çeşiti var ki....hangisine gitsem
Yoga Akademi Antalya da Esin Hoca var, çok tatlı birisi. Bütün Yoga Akademilerde ilk ders her öğrenciye hediye. Bence mutlaka bir kere gidip hediye derse girmek lazım. Ancak o zaman anlayabilirsiniz ne olduğunu. Yoksa dediğiniz gibi o kadar çeşit Yoga var ki insanın kafası karışıyor. O yüzden en iyisi gidip kendiniz bir bakın.
Merhaba Yoga Akademi öğrencileri,
ne mutlu kendinize yol gösterebilecek bir merkez ve üstat bir yogi bulabilmişsiniz.
Merkezlere gittiğiniz için bilginiz vardır bana cevap verebilirseniz çok memnun olurum ben de güvenebileceğim bir yol gösterici bulabilmeye çalışıyorum. Kendilerine de mail aracılığıyla sordum fakat bir bilgi alamadım. Bu merkezlerin kurucusu Akif Manaf paramahamsa yogaçarya maha yogi olarak biliniyor. Paramahamsa bu yolda alınabilecek en yüksek sıfatlardan biri ve genel bir araştırma yaptığımda bu sıfatı aynı sıfatı taşıyan bir yogi veya bir çok yogiden oluşan bir toplululuğun verebildiğini gördüm. biyografisinde de maha sıfatını kendi hocası maha vişnu yogiden aldığından bahsedilmiş fakat çok daha sonraki yıllarda aldığı yogaçarya ve paramahamsa ünvanlarını nerede ve kimden aldığı bahsedilmiyor. acaba bu konuda bir bilginiz var mı?
ne mutlu kendinize yol gösterebilecek bir merkez ve üstat bir yogi bulabilmişsiniz.
Merkezlere gittiğiniz için bilginiz vardır bana cevap verebilirseniz çok memnun olurum ben de güvenebileceğim bir yol gösterici bulabilmeye çalışıyorum. Kendilerine de mail aracılığıyla sordum fakat bir bilgi alamadım. Bu merkezlerin kurucusu Akif Manaf paramahamsa yogaçarya maha yogi olarak biliniyor. Paramahamsa bu yolda alınabilecek en yüksek sıfatlardan biri ve genel bir araştırma yaptığımda bu sıfatı aynı sıfatı taşıyan bir yogi veya bir çok yogiden oluşan bir toplululuğun verebildiğini gördüm. biyografisinde de maha sıfatını kendi hocası maha vişnu yogiden aldığından bahsedilmiş fakat çok daha sonraki yıllarda aldığı yogaçarya ve paramahamsa ünvanlarını nerede ve kimden aldığı bahsedilmiyor. acaba bu konuda bir bilginiz var mı?