• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk Orjinal Ve İthal Çıtçıt Saç

• Konu Sahibi Konu Sahibi kolofun
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

kolofun

Ziyaretçi
Arkadaşlar,çıtçıt saçlar ithal ve orjinal olarak ayrılıyormuş.Orjinal ve ithal arasındaki fark nedir?Rica etsem bu konuda bilgilendirirmisiniz.

canım ıthal olan çin sacı. Cogunlugu çinden gellyor. Orjlnal sac ıslem gormemıs boyasız sactır. Sen pek anlayamazsın. Kuafor anlar.

canım ıthal olan çin sacı. Cogunlugu çinden gellyor. Orjlnal sac ıslem gormemıs boyasız sactır. Sen pek anlayamazsın. Kuafor anlar.

hmm anladm cnm.Ben alıcağım yere telefon açtım,ithal ve orjinal var demişti.Çinden geliyormuş madem almayayım.Çin malı kötü oluyor malum

alacağın yer saç satan yer mi yoka kuaför mü? yinede dikkat et. sana çin malını orjinal diye satabilirler.
güvenmediğin yerden alma.

alacağın yer saç satan yer mi yoka kuaför mü? yinede dikkat et. sana çin malını orjinal diye satabilirler.
güvenmediğin yerden alma.

benım kuaforum vardı ordan almıstım en son fakat yıprandı smdı bayağıda oldu zaten.Kapandı kuaforum,Ankara cankayada rönesans peruk dıye bir yere telefon açtım,imalatının yapıldığı yermiş sanırım.

Canım benımkıde ıthal Çıt Çıt ama 2,5 yıldır kullanıyorum hıÇ bır zararını gÖrmedım defalarca ıŞlem gÖrdÜ dÖkÜlmedı kabarmadı yıkıyorum tarıyorum fÖnlÜyorum bır sorun yok yanı

Bende hem yerli hem Çin saçı var, yerli olan saç ham haliyle mükemmel bir saçtı fakat ne yazık ki kendi saç rengime uydurmak için boyadığımda saçlar matlaştı ve inceldi, Çin saçında ise boyadığımda böyle bir sorun olmadı...

super bilgi ...orjinal sacla ithal sacı bizim ayırt etmemız mumkun mudur ?

Back