Beymen nisantasinda ve harvey nicholslarda michael kors var 3 gun once baktim ne kadar rahat cakma diyorsun bu arada. Taklit olanda var louis vuitton satisa koydugum ve ona taklit yazdim. Taklit olsa taklit derim hic gocunmam
harveylerde var evet ama beymende görmedim ben neyse sorun o değil zaten:)) ayrıca çakma olduğu ayan beyan ortada .. ama sen orjinalliğinden bu kadar eminsen dediğim gibi 125 e düşmüş al götür bakalım bir mk ya:) niye bu kadar savundun ki elin çantasını anlamadım:))
harveylerde var evet ama beymende görmedim ben neyse sorun o değil zaten:)) ayrıca çakma olduğu ayan beyan ortada .. ama sen orjinalliğinden bu kadar eminsen dediğim gibi 125 e düşmüş al götür bakalım bir mk ya:) niye bu kadar savundun ki elin çantasını anlamadım:))
hahaha bunu demesen iyiydi yoksa ne güzel usuluyle uyarmıştım seni:)) elin çantasının orjinalliğini savunmanda pek komik oldu yalnız:)) başkasının çantasını 199 a alıcan bize 300 e kakalıycan hemi pek uyanık gördüm seni:)) gerçi artık sat bana desem de satamazsın demi zira kaldırdı çantayı :)) birde başkasının dkny çantası altında kar elde ediyor diye namusluluk taslıycan dünya ne kadar küçük değilmi? demekki insanları yargılarken önce bir dönüp kendine bakman gerekli :)) haydi canım uğurlar olsun burdan ekmek çıkmaz sana..