- 16 Ocak 2015
- 18
- 0
- 6
- 40
Merhaba,Kizlar az kullanilmis orjinal canta ariyorum , cok eski olmayan ,Hasarsiz, sadece bu iki marka in birinin model farketmeksizin canta si olan varsa cok memnnun olacagim.
Merhaba,
Orjinal amerikadan aldigim az kullanilmis michael kors cantam mevcut. Ilgilenir miydiniz?
o arkadaşın üyeliği iptal edilmiş..ama siz bir foto koyun bakalım ..uygun bir fiyat belirlerseniz alıcı çıkar elbet..
ok ekleyinFotografini ekliyorum. 300 tl ye verecegim.
ok ekleyin
Foto ektedir
Foto ektedir
başka model varmı? kumaş logo baskılı olanlarından?
Yeni uyeymissin once hosgeldin cnm diyelim dimiFotografini ekliyorum. 300 tl ye verecegim.
Yeni uyeymissin once hosgeldin cnm diyelim dimiNooption kusum ya amerika fiyatlarina gore bile yuksek bir fiyat verdin sanirim ayiptir sormasi kac dolara almistin?
Foto ektedir
Sen ekle ben de bakayimVakko var krem-gold
Fermuarsiz modellerden oldugu icin kullandim ama sevemdim bi turlu
Isterseniz ekleyebilirim
safim dicem safda degilsin kiz hosgeldin demek icin yazdm seni :)))) nokta koymayinca ikinci cumleye eklenmissin ahahahaha gorsun tabi amerika seni cok sey kaybediyorlarkızz kime ne fiyat verdim ben :))) ben daha amerikayı görmedim:)) amerika beni görsün:))
bu arada mk logosunu hiç bu şekilde görmemiştim orjinal değil gibi geldi bana..replika için istediğiniz fiyatta çok fazla 300 lira..
Foto ektedir
Canta gercekten orjinal. Ben zaten 300 usd ye almistim ilk ciktiginda. Fazla geldiyse gidin beymen den orjinalini alin kizlar
Foto ektedir
Canta gercekten orjinal. Ben zaten 300 usd ye almistim ilk ciktiginda. Fazla geldiyse gidin beymen den orjinalini alin kizlar
bu arada beymende artık mk satılmıyor canım ama mk larda %40 indirim var pırlantalı ürünlerde de %50 bilgin olsun gidip elin çakmasına 199 lira verme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?