• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal Parfümlerim

aleeeevvv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2009
5
0
86
44
Burdur
merhabalar eğer yönetimde izin verirse elimde kur yükselmeden önce freeshop lardan almış olduğum jelatinleri dahi üzerinde olan erkek ve bayan parfümler var . Amacım bunları elden çıkartmak ama türkiye satış fiyatlarından daha uygun fiyatlara satabilirim.

merhabalar eğer yönetimde izin verirse elimde kur yükselmeden önce freeshop lardan almış olduğum jelatinleri dahi üzerinde olan erkek ve bayan parfümler var . Amacım bunları elden çıkartmak ama türkiye satış fiyatlarından daha uygun fiyatlara satabilirim.

Merhaba,

forumda sıfır ürün satışı yasaktır. Bilginize.

Merhaba,

forumda sıfır ürün satışı yasaktır. Bilginize.

Bende bu yüzden herhangi bir liste yayınlamadım izin verilirse zaten 8 adet parfüm var bazıları erkek parfümü.
Orjinaliği bozulmadan jelatini ile kişiye teslim etmek isterim dekant olarak takaslamayı düşünmüyorum.
Örnek olarak şuanda bayan dolce gabana parfüm en ucuz TR de bulabileceğiniz fiyat 160 TL civarındaysa ben almak isteyene 120 TL vereceğim.
Ayrıca sık sık yurtdışına çıkıyorum istek dahilinde freeshop dan türkiyede bulunmayan parfümleri getirebilirim herhangi bir fazladan ücret almadan.
En son 4 adet guerlian extrme 75 ml erkek getirmiştim kurdan önce 160 TL di kur yükseldikten sonra 190 tl geliyor.

Anladım ben yardımcı olmak istemiştim neyse.
özel mesaj ile ulaşmak isteyen ulaşabilirmi peki.?
2. el olarak nasıl satış yapabilirim yada hangi konuda

Back