Orjinal parfümlerim,kozmetik,krem ve takılarım kacırmayın!!!

1 Vichy normaderm nemlendirici krem - bir kere kullandim - tamami dolu 20 tl

2 Simple yuz temizleme jeli - amerikadan alindi - cok iyi makyaj da cikariyor - cok az kullanildi 10 tl

3 Avenoo makyaj temizleme mendilleri - amerikadan alindi - kutunun yaridan fazlasi dolu - kokusu cok hos cok pratik - 10 tl

4 Dove bronzlasturici krem - gunden gune bronzluk sagliyor - cok az kullanildi 10 tl

5 Ambre solaire bronzlastirici sprey - hic kullanilmadi 15 tl

6 Mac pudra - orjinaldir - bir kere denedim - 25 tl

7 Hollywood beauty zeytinyagi iceren sac sekillenirici - dx benzeri banyo sonradi sekil verip besliyor - amerikadan alindi - 10 tl

8 Dkny be delicious parfum orjialdir istenirse etieti de resimlerim cok az kullanildi ve super fiyat 50 tl

9 nivea canlandirii gunluk bakim - kullanilmafi - 15 tl

10 Gucci envy me - kapagi kayboldu - koku nefis ama 50 tl orjinaldir

11 Armani Si - hediye geldi esmerlerde cok hos duruyor ben beyazim agir geldi sise dolu epeyce - 60 tl

12 dolce gabbana light blue - cok az kullanildi orjinaldir - 50 tl

13 max factor rimel kullanilmadi 10 tl

14 mac rujlar birinin biraz ucu bozuk kullanilmadilar - tanesi 15 tl

15 golden rose far sadece beyai bitti 5 tl

16 body shop kahverengi far kullanilmadi 5 tl

17 surme hello kittyden aldim 10 tl kullanilmafi

18 ellen betrix ruj ve patlatici 5 tl

19 mac allik orjial kullanilmafi 25 tl

20 flormar eyeliner kullanmayi beçeremeim 10 tl

Kolyeler 6 tl kupeler 3 tl

merhaba
şu armani si kokusu nasıl
ben buğday tenliyim odunsu kokular seviyorum aslında favorim tresor midnightrose ama bulamıyorum
kokuyu biliyorsanız mukayese etme şansınız olur diye yazdım
parfüme talibim çünkü orjinal olması şartıyla

(ek olarak belirtmek istedim orjinal oluşunu sadece bilgi amaçlı sordum şahsi algılamayın olur mu?)

merhaba
şu armani si kokusu nasıl
ben buğday tenliyim odunsu kokular seviyorum aslında favorim tresor midnightrose ama bulamıyorum
kokuyu biliyorsanız mukayese etme şansınız olur diye yazdım
parfüme talibim çünkü orjinal olması şartıyla

(ek olarak belirtmek istedim orjinal oluşunu sadece bilgi amaçlı sordum şahsi algılamayın olur mu?)

rica ederim cnm tarzınızı anladım size özelden msj atıyorum

Merhabalar
Bugün elime ulaştı parfümlerim. Armani'yi çok beğendim. Hafiften vanilya olduğundan sanırım çok sıcak bir koku. Ama kullanmak için sonbaharı bekleyeceğim.

Gucci de yaza çok uygun ve ferah bir koku,onu da çok beğendim, ancak yapısından sanırım çok çok kalıcı değil, tazelemek gerek.

Hayırlı satışlar dilerim, burdan durumumu belirteyim dedim:)

Merhabalar
Bugün elime ulaştı parfümlerim. Armani'yi çok beğendim. Hafiften vanilya olduğundan sanırım çok sıcak bir koku. Ama kullanmak için sonbaharı bekleyeceğim.

Gucci de yaza çok uygun ve ferah bir koku,onu da çok beğendim, ancak yapısından sanırım çok çok kalıcı değil, tazelemek gerek.

Hayırlı satışlar dilerim, burdan durumumu belirteyim dedim:)

cok tesekkurler evet gucciye göre armani cok daha kalıcı bende aynı fikirdeyim ama sanırım ten yapısı ile de alakalı olabiliyor,bazı parfumler bazı kisilerde daha uzun sure kalıyor,ama armani hep kalıyor kesinlikle;) gule gule kullanın sevgiler

baştaki 3 ürün ne kadar canım

Back