- 15 Temmuz 2012
- 2.404
- 94
- 163
- Konu Sahibi Meneksecik
-
Bi insan düşünmeden etmeden yurtdışından kişisel kullanımı için 1000 dolara çantaLAR alıp kullanmıyorsa paranın hesabını yapmayacak kadar zengindir. Burda satmak yerine hediye etmesi de mantıklı olandır. Satması abes geldi. Böyle yalanlara başvurması hoş değil. Burada göz gore gore kimsenin kandırılmasına göz yumamadım.
senn dediğinde doğru ama dediğim gibi bu zamanda yok öyle 10liralık bi eşya dahi olsa kullandığm için 5 lira diye satıyo herkes benm de maddi durumum çok iyi değil bebeğime burdan almaya gayret ediyorum baktım fiyatlar gene çok bende hediye gelenleri satlığa koydum baktım olmuyo bende dağıttımama herkes yapmaz bunu yapanlarda iyi olanı satıyo kalan kötüleri dağıtıyo işte anlıcağın yok senn gibi biri daha
Yani ihtiyaç olunca insan satıyor işte. Aslında burda kullandığın bebek kıyafetlerini satmak bir nevi yardım. Çıkar diye düşünmemek lazım. 2. el almak isteyen çok insan var. Satıp parasına ihtiyacı olan bir sürü insan var. Ucuza almak herkesin işine geliyor. Bebek dediğin hemencecik büyüyor. Pahalı şeyler almak saçma zaten.
Ama objektif bir şekilde bu hanımın sattığı eşyalara bakmanı istiyorum. Yurtdışı seyahatlerinden alınmış da beğenmediği için kullanılmamış gibi bir hali var mı? Gayet de kapalıçarşı çakmaları.
yanlış anlamayın ama benim hiç orjinal çantam olmadı kiyani orjinal çakma anlamam ben pazardan 25lik çantaya bile pazarlık yapan bi insanım kaldıki böyle 1000 tlye 300tlye çanta alamam 300tl demek bebeğimin 6 aylık maması demek bu kadarı günah israf olur bana göre
İşte canım anlamayan olur da çok beğenir orjinal sanar almaya kalkar diye biz de uyarıyoruz burda. Almayan çıksın bakmasın diye kızıyosun sen de :)
sonuna kadar katılıyorum sana.Bi insan düşünmeden etmeden yurtdışından kişisel kullanımı için 1000 dolara çantaLAR alıp kullanmıyorsa paranın hesabını yapmayacak kadar zengindir. Burda satmak yerine hediye etmesi de mantıklı olandır. Satması abes geldi. Böyle yalanlara başvurması hoş değil. Burada göz gore gore kimsenin kandırılmasına göz yumamadım.
heee ben karışmıyım mı yaniama ben kalp kırma taraftarı değilim oyüzden bayanda kırıldığını ifade etmiş oyüzden şey ettim :26: neyse canm valla bu zamanda dürüstü yalancıyı ayırt edemiyoruz özellikle ben çok safım ya
Estagfirullah canım deme öyle
öyle valla ne yalan söliim safım mesela geçen gün oğluma kıyafet aldm burdan ben 2. el sanıyodum meğer oda burdan 2. el olarak almış yani 3.el olan ürünü bana aldığı fiyata satmış ben ürün elime geçtikten sonra öğrendim sence bu doğru mu saf olmasam sormadan alırmıydım sence :26:
Ama onu anlaman mümkün değildi ki karşındakinin söylemesi lazımdı o başka bişey :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?