Arkadaslar, bazi arkadaslarin da bana dedigi gibi bazi yorumlari bosveriyorum ama, cantalar orjinal, uzerinde etiketi duruyor. O etketlerde de turkce yazmiyir ayrica etiketlerin uzerinde her orjinal cantanin oldugu gibi bu cantalarda da seri numara var. Hatta coach cantalarin icinde var seri numarasi...
Siz orjinal canta nasil anlasilir bir bakin ilk once... O kadar cirkin yorumlar olmus mu? Saskinlikla okudum, almak isteyen alsin, almak istemeyende iftira atmasin, cok buyuk gunahtir.
Bunlari yazmak bile ayip ki soran olmus yaziyorum. Ben bu cantalardan arkadaslarima, aileme hediye de verdim. İyi kazaniyorum ki, almisim. Ayrica, taktigim her cantam da orjinal... Giydigim her esya oyle zira...
Hem burda bir insan ihtiyaci oldugu icin de satabilir de. Elden cikartmak icin satabilir....
Bunu size soylemek zorunda mi?
Size danismak zorunda mi?
Sizi inandirmak zorunda mi?
Siz nasil kaba ve hic cekinmeden yalanci diyecek kadar uzun boylu davranabilirsiniz.
Saygi edep farklilik yaratir insan da. Almak istemiyorsaniz almayin, ben kanitlarim uzerindeki etiketlerle icindeki brand isimleriyle cantanin orjinalligini. bazilarinin fis leri duruyor cok ayip cokkkk...
Gitti diye basliyan bir site de bazilari var, ordan bir bakin. Orjinal canta nasil oluyormus bilmeyenler ogrensin, ayrica; orjinal canta kullaniyorum ben her zaman... Siz kullanmiyor olabilirsiniz. Ancak karsinizdakine yalanci demek cok cirkin.
Bir arkadas ben de orjinall ekledim satilmiyor demis, insanlar orjinal cantanin yada esya nasil oluyor bilmiyorlar arkadasim ondan demekle yetiniyorum. İsteyen alsin, istemeyen de almasin ama, iftira da atmasin.
Cakma cantalarda ayni etiket var demis bir arkadas, uzerin de ingilizce yada farkli bir dil fiyat seri no yazmaz cakma dediginiz cantalar da canim.
Daha fazla topigimi mesgul etmezseniz sevinirim. Admine durumu bildirdim zaten, olmadi baska bir sayfaya gecicem. Ordan devam edicem.
Bu kadar net yazdigim icin de kusura bakmayin... Dun satilan cantam rugan di ve orjinaldi. Gitti denilen bir sayfa da 650 tl satiliyor.
Ben bu ekledigim cantalarimi yurt disinda yasamis ve geri donmus arkadaslarima da gonderdim. Sonucta para verdim bu cantalara ister hediye veririm ister yari fiyatina satarim, bu benim kararim olur. Kimseye bu konu da laf da dusmez.
Bir cogu da satildi simdiden. Siz anlamiyorsaniz orjinal cantadan olabilir ama, anlayan insanlar da var....