• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orjinal Marka Cantalar, Makyaj Malzemeleri , Ev esyalari coK Kaliteli BUYRUNNN

Bi insan düşünmeden etmeden yurtdışından kişisel kullanımı için 1000 dolara çantaLAR alıp kullanmıyorsa paranın hesabını yapmayacak kadar zengindir. Burda satmak yerine hediye etmesi de mantıklı olandır. Satması abes geldi. Böyle yalanlara başvurması hoş değil. Burada göz gore gore kimsenin kandırılmasına göz yumamadım.

senn dediğinde doğru ama dediğim gibi bu zamanda yok öyle 10liralık bi eşya dahi olsa kullandığm için 5 lira diye satıyo herkes benm de maddi durumum çok iyi değil bebeğime burdan almaya gayret ediyorum baktım fiyatlar gene çok bende hediye gelenleri satlığa koydum baktım olmuyo bende dağıttım :17: ama herkes yapmaz bunu yapanlarda iyi olanı satıyo kalan kötüleri dağıtıyo işte anlıcağın yok senn gibi biri daha :50:

senn dediğinde doğru ama dediğim gibi bu zamanda yok öyle 10liralık bi eşya dahi olsa kullandığm için 5 lira diye satıyo herkes benm de maddi durumum çok iyi değil bebeğime burdan almaya gayret ediyorum baktım fiyatlar gene çok bende hediye gelenleri satlığa koydum baktım olmuyo bende dağıttım :17: ama herkes yapmaz bunu yapanlarda iyi olanı satıyo kalan kötüleri dağıtıyo işte anlıcağın yok senn gibi biri daha :50:

Yani ihtiyaç olunca insan satıyor işte. Aslında burda kullandığın bebek kıyafetlerini satmak bir nevi yardım. Çıkar diye düşünmemek lazım. 2. el almak isteyen çok insan var. Satıp parasına ihtiyacı olan bir sürü insan var. Ucuza almak herkesin işine geliyor. Bebek dediğin hemencecik büyüyor. Pahalı şeyler almak saçma zaten.

Ama objektif bir şekilde bu hanımın sattığı eşyalara bakmanı istiyorum. Yurtdışı seyahatlerinden alınmış da beğenmediği için kullanılmamış gibi bir hali var mı? Gayet de kapalıçarşı çakmaları.

Yani ihtiyaç olunca insan satıyor işte. Aslında burda kullandığın bebek kıyafetlerini satmak bir nevi yardım. Çıkar diye düşünmemek lazım. 2. el almak isteyen çok insan var. Satıp parasına ihtiyacı olan bir sürü insan var. Ucuza almak herkesin işine geliyor. Bebek dediğin hemencecik büyüyor. Pahalı şeyler almak saçma zaten.

Ama objektif bir şekilde bu hanımın sattığı eşyalara bakmanı istiyorum. Yurtdışı seyahatlerinden alınmış da beğenmediği için kullanılmamış gibi bir hali var mı? Gayet de kapalıçarşı çakmaları.

yanlış anlamayın ama benim hiç orjinal çantam olmadı ki :50: :1: :1: yani orjinal çakma anlamam ben pazardan 25lik çantaya bile pazarlık yapan bi insanım :17: kaldıki böyle 1000 tlye 300tlye çanta alamam 300tl demek bebeğimin 6 aylık maması demek bu kadarı günah israf olur bana göre :5:

yanlış anlamayın ama benim hiç orjinal çantam olmadı ki :50: :1: :1: yani orjinal çakma anlamam ben pazardan 25lik çantaya bile pazarlık yapan bi insanım :17: kaldıki böyle 1000 tlye 300tlye çanta alamam 300tl demek bebeğimin 6 aylık maması demek bu kadarı günah israf olur bana göre :5:

İşte canım anlamayan olur da çok beğenir orjinal sanar almaya kalkar diye biz de uyarıyoruz burda. Almayan çıksın bakmasın diye kızıyosun sen de :)

İşte canım anlamayan olur da çok beğenir orjinal sanar almaya kalkar diye biz de uyarıyoruz burda. Almayan çıksın bakmasın diye kızıyosun sen de :)

heee ben karışmıyım mı yani:1: ama ben kalp kırma taraftarı değilim oyüzden bayanda kırıldığını ifade etmiş oyüzden şey ettim :26: neyse canm valla bu zamanda dürüstü yalancıyı ayırt edemiyoruz özellikle ben çok safım ya :37:

Bi insan düşünmeden etmeden yurtdışından kişisel kullanımı için 1000 dolara çantaLAR alıp kullanmıyorsa paranın hesabını yapmayacak kadar zengindir. Burda satmak yerine hediye etmesi de mantıklı olandır. Satması abes geldi. Böyle yalanlara başvurması hoş değil. Burada göz gore gore kimsenin kandırılmasına göz yumamadım.
sonuna kadar katılıyorum sana.
yöneticiler gerekeni yapacaklardır. 1000 dolar verip hiç kullanmadan etiketini bile çıkarmadan satmak ilgi çekici zaten ki bunlar hadi 2 yada 3 olsun. ama bayağıda fazla..

Son düzenleme:
heee ben karışmıyım mı yani:1: ama ben kalp kırma taraftarı değilim oyüzden bayanda kırıldığını ifade etmiş oyüzden şey ettim :26: neyse canm valla bu zamanda dürüstü yalancıyı ayırt edemiyoruz özellikle ben çok safım ya :37:

Estagfirullah canım deme öyle :31:

Estagfirullah canım deme öyle :31:

öyle valla ne yalan söliim safım mesela geçen gün oğluma kıyafet aldm burdan ben 2. el sanıyodum meğer oda burdan 2. el olarak almış yani 3.el olan ürünü bana aldığı fiyata satmış ben ürün elime geçtikten sonra öğrendim sence bu doğru mu saf olmasam sormadan alırmıydım sence :26:

öyle valla ne yalan söliim safım mesela geçen gün oğluma kıyafet aldm burdan ben 2. el sanıyodum meğer oda burdan 2. el olarak almış yani 3.el olan ürünü bana aldığı fiyata satmış ben ürün elime geçtikten sonra öğrendim sence bu doğru mu saf olmasam sormadan alırmıydım sence :26:

Ama onu anlaman mümkün değildi ki karşındakinin söylemesi lazımdı o başka bişey :)))

çantalar çok güzel ben ne iş yaptığınızı merak ettım bu kadar çanta ve kıyafet aldığına gore ıyı kazanıyor olmalısınız.

Arkadaslar, bazi arkadaslarin da bana dedigi gibi bazi yorumlari bosveriyorum ama, cantalar orjinal, uzerinde etiketi duruyor. O etketlerde de turkce yazmiyir ayrica etiketlerin uzerinde her orjinal cantanin oldugu gibi bu cantalarda da seri numara var. Hatta coach cantalarin icinde var seri numarasi...

Siz orjinal canta nasil anlasilir bir bakin ilk once... O kadar cirkin yorumlar olmus mu? Saskinlikla okudum, almak isteyen alsin, almak istemeyende iftira atmasin, cok buyuk gunahtir.

Bunlari yazmak bile ayip ki soran olmus yaziyorum. Ben bu cantalardan arkadaslarima, aileme hediye de verdim. İyi kazaniyorum ki, almisim. Ayrica, taktigim her cantam da orjinal... Giydigim her esya oyle zira...

Hem burda bir insan ihtiyaci oldugu icin de satabilir de. Elden cikartmak icin satabilir....

Bunu size soylemek zorunda mi?

Size danismak zorunda mi?

Sizi inandirmak zorunda mi?

Siz nasil kaba ve hic cekinmeden yalanci diyecek kadar uzun boylu davranabilirsiniz.

Saygi edep farklilik yaratir insan da. Almak istemiyorsaniz almayin, ben kanitlarim uzerindeki etiketlerle icindeki brand isimleriyle cantanin orjinalligini. bazilarinin fis leri duruyor cok ayip cokkkk...

Gitti diye basliyan bir site de bazilari var, ordan bir bakin. Orjinal canta nasil oluyormus bilmeyenler ogrensin, ayrica; orjinal canta kullaniyorum ben her zaman... Siz kullanmiyor olabilirsiniz. Ancak karsinizdakine yalanci demek cok cirkin.

Bir arkadas ben de orjinall ekledim satilmiyor demis, insanlar orjinal cantanin yada esya nasil oluyor bilmiyorlar arkadasim ondan demekle yetiniyorum. İsteyen alsin, istemeyen de almasin ama, iftira da atmasin.

Cakma cantalarda ayni etiket var demis bir arkadas, uzerin de ingilizce yada farkli bir dil fiyat seri no yazmaz cakma dediginiz cantalar da canim.

Daha fazla topigimi mesgul etmezseniz sevinirim. Admine durumu bildirdim zaten, olmadi baska bir sayfaya gecicem. Ordan devam edicem.

Bu kadar net yazdigim icin de kusura bakmayin... Dun satilan cantam rugan di ve orjinaldi. Gitti denilen bir sayfa da 650 tl satiliyor.

Ben bu ekledigim cantalarimi yurt disinda yasamis ve geri donmus arkadaslarima da gonderdim. Sonucta para verdim bu cantalara ister hediye veririm ister yari fiyatina satarim, bu benim kararim olur. Kimseye bu konu da laf da dusmez.

Bir cogu da satildi simdiden. Siz anlamiyorsaniz orjinal cantadan olabilir ama, anlayan insanlar da var....

Back