Orjinal Marka Cantalar, Makyaj Malzemeleri , Ev esyalari coK Kaliteli BUYRUNNN

canim benim soyle bana istedigin bisey olursa, cok yurt disina cikiyorum ben, alirim seve seve. istedigin canta olsun...

baska sitelere baksalar anlayacaklar, ikinci el sonuc ta burasi aldigim fiyata satamam ki!

teklifimde ciddiyim, gonul almak benim icin herseyden once gelir...

Bu kadar çok çanta varsa birinden birinin faturası vardır herhalde.......orjinalliğinde nasıl emin olacağım

Bu cantalari yurt disindan hangi ulkeden aldiniz ?

Sanirim alisveris yapmak icin yanlis bir yer secmissiniz cunku bu solediginiz fiyatlarda bir yanlislik var ( Eger ki ayni Ulkeden bahsediyorsak, yoksa baska ulkeleri bilemeyecegim icin ozur dilerim.)

benim yasadigim yerde ozellikle bu ilk koydugunuz coach cantanin 900 tl olmasina imkan yok, en ucuz modellerinden biridir. Tommy nin de ayni sekilde.

Fiyatlar cok ucuk gibime geldi kusura bakmayin.

Bu kadar çok çanta varsa birinden birinin faturası vardır herhalde.......orjinalliğinde nasıl emin olacağım

canim hepsini saklamadim ama, gecen sezon aldiklarimdan ozellikle ve Calvin klein ve coach larin duruyor. isteyene kopyasini yollarim. hem zaten orjinal cantalarin ic kisminda ozel brand isimleri oluyor. ozellikle o resimleri de cekip yukledim belli olsun diye, bir cogunun etikedi de ustunde. o etiketi ve yabanci yazilari yapamazlar sanirim cakma canta yapanlar.

ozelliklede buraya ekleyecegim icin cikarmadim o etiketleri inanki! orjinal olduklari belli olsun diye! begendigine sevindim...

canim coach marka 1000tl den fazla fiyata satiliyor bakarsan bazi sitelere anlarsin. 1200tl yeni gordum ben site de... ben avrupadan da amerikadan da aldim, ancak ben indirim sezonundan almadim.

ilk cantanin fiyatini ben yazmadimki! ilk cantanin fiyatinin 900tl oldugunu nerden cikardiniz onu anlamadim!

ayrica bir arkadas da fiyatlarimin cok ucuz hatta komik oldugunu yazmis...siz de cok ucuk diyorsunuz! en ucuz cantasi coach markanin zaten tl parasina cevirince 500-600 tl den asagi olmayacagini bilirsiniz oda kucuk cantalarinki, ben indirim sezonundan almadim...

yeni sezon cantalari ufaklari su anda bazi siteler de 1000tl den basliyor....

Son düzenleme:

Ben Amerika icin soyleyeyim bu fiyatlar fazla kusura bakmayin. Ilk resimdeki cantanin 900 oldugunu ben soylemedim siz demissiniz coach cantalar 900 civari vs diye bir mesajiniz var. net olarak hatirlamiyorum ama onun uzerine yazdim zaten bende. Turkiyedeki fiyati 1200 tl olabilir belki. Turkiye ve Amerikadaki coach arasinda daglar kdar fark vr cunku.

Burda coach un neredeyse en ciks cantalari 600 dolar( ucuk fiyatlar var ama bu modellerde degil ). Buraya koydugunuz modeller degil.

MIchael kors mesela en ucuz modellerinden birisi. en klasik ve hos modelleri 300-400 kusur dolar. Onun icin fiyat belirtmemissiniz zaten.

Kusura bakmayin ama almayi dusunen arkadaslar bir de bu acidan dusunsun.

Eger ki yurtdisindan aldiysaniz aldiginiz fiyata gore bir ayarlama yapmaniz lazim, ayni markanin tl uzerinden degerine bakarsaniz olmaz. Kaldi ki markalarin burda ve turkiyede eki kaliteleri uzerinde de ciddi farklilik var.

Son düzenleme:

Bundan bahsetmistim iste. Ben en ucuz rakam uzerinden yorumumu yaptim ustelik.

Dedigim gibi ben Amerika piyasasina gore konusuyorum burda bir yanlislik var.

Canim sana bi mail gonderdim geldi mi acaba ????

canim benim, sen bir online sayfasina bak istersen. en ufak cantalari $400-600$ basliyor, oda ufaklari, ayrica sen indirim zamanindan almis olabilirsin, ben sezon zamaninda aldimki su anda sayfasina bakarsan 1200$ cantalari var.

michael kors da ayni, ucuz cantalari soyledin fiyattan satiliyor, turkiye de satilan sitelere bak istersen...

hem ben elimdeki coach marka cantalarimdan bazilarini ekledim. o dedigin fiyattakileri henuz eklemedim. bir seyi yanlis anladin sanirim..

Son düzenleme:

Ben bir kac ay once coach tan indirimden kucuk canta aldim capraz asilanlardan 70 kusur dolara. Normal fiyati 120 kusur dolardi. Yani benim bildiklerimin siiznkilerle bir alakasi yok anlamadim gitti dogrusu.

Haklisiniz 1200 dolara cantalari var, bende belirttim zaten ama bu modeller koydugunuz markalarin en ucuz modelleri ve aldiginiz fiyat uzerinden degerlendirmeniz lazim diye dusunuyorum ayni cantanin TR uzerindeki degerinden degil.

Neyse sayfanizi daha fazla mesgul etmeyeyim. Kolay gelsin.

n11de sıfırı 469 lira malum seri sonu eminim pahalı almışsınızdır ama okadar veremem ben

kendin soyluyorsun kucuk cantayi 70$ aldigini oda indirimden,soyledigin model benim anladigim yanlis anlamadiysam capraz olan en ufak cantalarindan,cuzdan modelleri haric tabii, sen ufak cantasina bile indirimde 70 bir de vergisini verdiysen 90$(tl 195tl ediyor) en ufak cantasini hemde indirimden... 120$ + vergi normal fiyati diyosun, vergi haric (261 tl ) ediyor ki, en ufak canta modellerinden bahsediyorsun.

bendekilerin hepsu buyuk boy, bildigin gibi boy boy degisiyor fiyatlar ve en pahalilari da buyuk boy. indirimde ancak alirsin dedigin fiyata...

ben yine anliyorum seni, orda yasiyorsan siz farkli fiyatlara buluyorsunuzdur... normal... ben de turkiye de beymen den sezonda aldigimi indiriminde cok uyguna alabiliyorum... ancak, avrupa ve amerika cantalari cok cok daha kaliteli, orda yasiyorsan bilirsin... ik

Son düzenleme:
Yurtdışından hangi ülkeden ve hangi mağazalardan aldığını öğrenmem mümkün mü sakıncası yoksa. Etiketleriyle sakladıysan faturalarını da sakladığını düşünüyorum. Görmem mümkün mü? Yanlış anlama. Ürünü alıcaksam orjinalliğinden emin olmam lazım. Usulü böyledir işin. Ben orjinal dedim neden inanmıyorsunuz canım yurtdışından aldım işte. Zenginim ben hep gider alırım demek buna bir cevap değildir. Burda bir satış yapıcaksanız kanıtlamanız gerekiyor.

Düşünmeden etmeden bu kadar fazla kullanmayacağınız çanta alabiliyorsanız, neden burda satmakla uğraşıyorsunuz ki verin bir fakire sebeplensin.

Etiketleri de kapalıçarşıdaki çakma çantalarn etiketlerinden aynı. Calvin klein mağazasında öyle etiket koymuyorlar. 3 sezon önce de koymuyorlardı. Eminim senden daha fazla sayıda yurtdışına çıkmışımdır babamın işleri dolayısıyla. Ve artık da kendi işlerim için çıkıyorum uçak mühendisiyim. Çok da alışveriş yaptım en pahalı mağazalardan. Ama aldığım şeyin içime sinmediği 2 veya 3tür. Onu da girip burda satmam. Arkadaşıma veririm.

Fiyatlarını yazmamış olman ayrı bir faul yani. Fiyatını koyarsın PAZARLİKSİZDİR dersin olur biter.

Bu arada kalitelerindn de şüphem yok. Kaliteli duruyorlar. Valla kapalıçarşıdan aldığım çakmalar orjinalinden daha kaliteli çıkıyor. Onlara da en az 300 lira bayılıyorum çakma olsa da deri olduğu için. Sizin fiyatlar da kapalıçarşı fiyatlarıyla örtüşüyor gibime geldi. E etikler de aynı. Modeller zaten bol bol var her yerde. Bu modeller o pahalı modellerden değil ayrıca.

Sana iyi satışlar. Ama burdan sana müşteri çıkmaz. Dükkanın yok muhtemelen. Gittigidiyor da satmanı öneririm. Burda dükkan ürünleri satışı yasak.

Son düzenleme:
ise ki öyle diyorsanız öyledir ...
cok zor oluyor alıcı için inanması ( ben de kozmetiklerimi satılıga cıkardım...coco chanel,dior vb ürübnlerimi..yıurtdısından almıstık kimisi sıfır kimisi kullanıldı...
simdi bu başlıga bakınca ve yazılanları görünce neden benim ürünlerim satılmadı anlıyorum dahası hakta veriyorum simdi ...
ben bildiğim için orjinalliğini ürünlerimin şüphesiz herkes bilir diye düşündüm.şimdi belki de siz biliyorsunuz orjinalliğini ürünlerinizin ama bizler için aynı netlik olmuyor maalesef (
şimdi anlıyorum aynı durumu yaşıyorum ...
kolay gelsin

sosyete pazarında aynıları var ,birebir ,içindeki dışındaki tüm etiketleri aynı ,geçen hafta tommy aldım 90 tl ye hatta
satıldı dediklerinizi kim aldı merak ettim ,buradan yazabilirmi acaba o kişiler ,ben aldım diye ,390 tl ye verdiğinizin aynısını sosyete pazarından çakmasını aldıkta arkadaşa yeni ,buda çakma ile birebir ondan merak ettim ..:26:

oooooooooooo çantaları görelim dedik çantadan çok sorgu var herkes yaptığı alışverişte özgürdür doğru veya değil yargılamak anlamsız zaten satışa uygun olmasa adminler konuyu kapatır biter boş yere kalp kırmaya değmez bence zaten herkeste düşünecek akıl var çok şükür oyüzden orjinaldir değildir pahalıdır ucuzdur bırakın alacak olan düşünsün burda da haklılığımı göstercem diye kırıcı yargılayıcı olmayın size tavsiyem bakıp geçin bu yalan satıcılara ders olur zaten diye düşünüyorum oyüzden lütfen kırıcı olmayın arkadaşlar

bide şu hediye et diyen arkadaşa söylüyorum sen çok iyimişsin gerçekten arkadaşın olmayı çok isterdim çünkü burda çocuğuna hediye gelenleri dahi kullanmadım sıfırdır diye sıfır fiyata satıp kuruş indirim yapmayanlar var kaldıki uçuk fiyatta aldığı ürünleri 1 2 kullanıp hediye edecek arkadaş tanımıyorum valla ALLAH razı olsun senden

Bi insan düşünmeden etmeden yurtdışından kişisel kullanımı için 1000 dolara çantaLAR alıp kullanmıyorsa paranın hesabını yapmayacak kadar zengindir. Burda satmak yerine hediye etmesi de mantıklı olandır. Satması abes geldi. Böyle yalanlara başvurması hoş değil. Burada göz gore gore kimsenin kandırılmasına göz yumamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…