Orjinal Marka Cantalar, Makyaj Malzemeleri , Ev esyalari coK Kaliteli BUYRUNNN

bu sekilde suclayici tarziniz inanin kirdi beni.

benim hic bir yerde dukkanim yok canim, inanin ben her ayakkabima bir canta alan insanim ve bir bu kadardan cokkk daha fazla aldigim ve bir kac defa kullanip verdigim cantalatrim dahi var... herkesin durumu ayri, dukkanim olsa neden burda satayim ki? orda satarim, tek tek mesaj yaz, cevapla ugrasilmazki. baktim herkes bisey satiyor ben de bu elimdekileri satayim dedim. ayrica hepsi orjinallll. etiketleri duruyor ustunde... bu sekilde suclayici konusmanizi da hic dogru bulmadim...

Yoo asla suclayici Bişi soylemedim. Durumunuz garip geldi söylemek istedim
İyi sabahlar.

Menekse sana katiliyorum..Surrender biz alamiyoruz diye hic kimse orijinal canta alamayacak diye bir kanun yok degil mi? Ayrica madem orijinal degil deli mi bu kadin gelip burda orijinal diye urun satacak Allah Allah ne fesat insanlar olduk yahu..Arkadasim sana hayirli satislar inan para olsa kacirmazdim ama gozu kor olsun paranin...;-)

bu konuda kapatılcak nasılsa boşa ellerinizi yormayın :ddd foto falanda yuklemeyin bence dahada

canim ben sene de en az 6 defa yurt disina cikiyorum, benim bir tek cantam degil, bir bu kadar da giyilmemis elbisem ayakkabim var ve Dukkanim da yok. cok fazla is seyahatina cikiyorum. siz bir kac tane alir takarsiniz bisey diyemem ama, ben aldigimda 5-6 ayakkabi aliryorsam bir o kadarda canta aliyorum. Herkesi 1-2 tane canta alip takacak diye bir sey yok. ben bu cantalarimin bazilarini kullanmaya firsat bulamadim diye beni suclamanizi hic dogru bulmuyorum. takamadim, kullanamadim dogrusu bu! yalan soyleyemem ki! dogru neyse onu yazdim, siz inanmak zorunda da degilsiniz ama, ben kirildim tavriniza gercekten....

Biz alamiyoruz ne demek yahhu
Ben elinde hic kullanilmamis cantalari olan bir bayan tanimadim ve hepsi orjinal calvin 1500 den basliuor fiyati yanlis hatirlamiyorsam. Hem sifir etiketli
Hem de komik fiyata orijinal çanta
Neyse...

Ben suclamadim ki banada garip geldi söyledim kirilmaniza gerek yok,
öyle diyorsaniz öyledir aciklamanizi yaptiniz bizde aydinlandik tessekurler...
Hayirli satislar olsun...

Konu kapanacak diyen arkadas niye kapansin ki konu,
fikrimizi soyledik arkadasta aydinlatti bizi kapatilacak bir durum yok

var etiketli sıfır urun satışı yasaktır bunu artık ögrenemediyseniz yarın konuya bakarsnız açıkmı kapalımı .... !

cok tesekkur ederim hanzadecim, inan hepsi kendime aldigim esyalar, sitelere baksaniz insanlar neler satiyor ve bu fiyatlarin iki misline nerdeyse. bunlar benim kullanamadigim cantalarim dogrusu bu!

orjinal olup olmadigini orjinal marka alip kullanan insanlar bilir zaten, hepsinin etiketi uzerin de duruyor. sana bu yaklasimindan dolayi cok tesekkur ederim . sen hangisini begenmistin yaz bana ozelden lutfen, paradan daha onemlidir bazi guzel davranislar....

var etiketli sıfır urun satışı yasaktır bunu artık ögrenemediyseniz yarın konuya bakarsnız açıkmı kapalımı .... !

Bastan öyle yazsaniz uzerimize alinmazdik,
bizim yuzumden kapanacak sandim,
bilmiyordum etiketli urunlerin yasak oldugunu,
ünleme gerek yok sakin

Biz alamiyoruz ne demek yahhu
Ben elinde hic kullanilmamis cantalari olan bir bayan tanimadim ve hepsi orjinal calvin 1500 den basliuor fiyati yanlis hatirlamiyorsam. Hem sifir etiketli
Hem de komik fiyata orijinal çanta
Neyse...

canim coach marka cantalarimin bir cogu dedigin fiyata ama, ben bu sezon almadim bu cantalarimi. aldigim sezon fiyatina yakin bir rakam soyledim. o kadar da ac gozlu degilim, 3 e alip 100 e satayim. bundan bir kac gun once bana soran arkadaslar oldu, hatta araba parasi gibi diyenler dahi oldu. ben para goz degilim, aldigim sezonda neyse ona yakin bir fiyat soyledim. coach marka cantalarimin 1-2 tanesi 900tl digerlerinin bir cogu 1000tl nin uzerin de....

çok sivri dillisiniz, gecenin 4ü olmasından galiba.

ne biliyim sen bende soru işareti oluşturmadın açıkçası.
bu arada çantalarda şahane:)))))

etiketli urun arkadaslar devamli satiyor.... aldiklari fiyatttan satmiyorlar, buyrunbenim arkadasim gunlerdir satis yapiyor.etiketi uzerinde bir cok cantanin...fiyatlari dahi okunuyor uzerin de..

benim 1 defa kullandigim cantalarim da var, onlarida ekleyecegim...

evet biliyorum onuda görüorm kapatılır oda heralde bilemicem kmseye tölerans tanımıyor site die biliorm

çok sivri dillisiniz, gecenin 4ü olmasından galiba.

ne biliyim sen bende soru işareti oluşturmadın açıkçası.
bu arada çantalarda şahane:)))))

canim benim, cok tesekkur ederim.... inan orjinal hepsi, kendime aldim, kullanamadim iste! yaklasim cok uzdu yine de...

begendigine cok sevindim...

evet biliyorum onuda görüorm kapatılır oda heralde bilemicem kmseye tölerans tanımıyor site die biliorm

almissin zamaninda simdi satiyorsun, ikici el oluyor bu durumda, hani burdan yine aldigin rakama satsan olmaz gibi geldi bana da...

sonucta herkes ikinci el fiyatina satiyor urunleri...

Yok canim olur mu oyle sey, sen hepsini sat ama sinir oluyorum boyle okuz altinda buzagi arayanlara ..inanmiyorsan almazsin olur biter ama yok illa ki kostek olunacak..sabah olsun bi hele zevkli hanimlar kacirmaz bu parcalari merak etme optum seni...ayrica teklifin icin cok tesekkurler bu bile cok ince oldugunu gosteriyo iyi sabahlar ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…