Orjinal Marka Cantalar, Makyaj Malzemeleri , Ev esyalari coK Kaliteli BUYRUNNN

Meneksecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2012
411
8
46
İstanbul
Sonunda acabildim..... Hayirli olsun hepimize....

Orjinal Marka Canlaraimi elden cikarmak istiyordum, Hic kullanilmamis etiketleri uzerin de ve Bazilari da kullanilmis ama Piril Piril hepsi... Ev esyalari ve Makyaj Malzemelerini sonra ekliyecegim ilk once Cantalarrrrr.....

Michael Kors, Calvin Klein, Coach, Nine West ve Digerleri....[/
COLOR]

Emailimi ozelden isteyenlere yazicam.....

resimlere tiklayarak buyutebilirsiniz...[/
COLOR]

Son düzenleme:
Devam ediyoruzzzz....

Hic Kullanilmadi ve orjinal Hepsiiiii....

Kendimden utandim kizlar yegenip canta sayimi soyleyince... Yurt disina ciktigim icin devamli gordukce dayanamayip almisim. etiketleri uzerinde, inanin kullandiklarimi da gorunce aynisini dusuneceksiniz....:

Son düzenleme:
Bu kadar cantayi alip Nasil kullanmadiniz sasirdim
Etiketleri üzerinde duruyor

Calvin clain çanta ne kadar?

Fiyatlarini ogrenemiyor muyuz :-( hepsi cok guzeller..

Bu kadar cantayi alip Nasil kullanmadiniz sasirdim
Etiketleri üzerinde duruyor

Calvin clain çanta ne kadar?

Bu gorduklerin neki? bunlari kullanmaya firsatim hic olmamis.... Daha boyle neler var neler... sene de 6 defa yurt disina ciktigimdan hesapla artik alinanlari.... Cantayi seviyorum ve orjinal de olunca aliyorum iste dayanamayip...

canim buranin 5 dk suresi cok zorluyor beni cevap vermede, ozelden emailimi yazayim yada yolla ozelden kendi emalini yazisalim olur mu?

Son düzenleme:
Fiyatlari buradan neden yazmiuorsunuz?:26: sonuçta bit pazari burasi

Benim ozel mesaj atma hakkim yok siz bari mesaj atin ne kadar bu guzelliklerin fiyati uykum kacti ayol ;-)

canim pazarlik falan yapiliyor, ben cok bu tip mesajlarla dolsun istemiyorum. 5 dk sureside yoruyor beni ayrica, emailden yazisirsak ben topige giren hemen canta resimlerini gorsun istiyorum ondan....

Yanlis anlamayin sakın, o kadar orjinal ve pahali cantalari alip Nasil kullanmadiniz sasirdim. Hadi bir aldiniz kullanmadiniz, iki aldiniz kullanmadiniz ve etiketleri üzerinde duruyor... Ben hic bu zaman kadar alip ve bu kadar çok zamandan sonra bile kullanmayan bir bayan görmedim.
Bence sizin bir yerde dukkaniniz var.
Ve sitede boyle satislar yasak

Surrendere katiliyorum dükkaniniz var diyemem ama bu kadar cantayi alip takmamak pek inandirici degil,
en azindan 1 kere takilir etiketi sökülür gibime geliyor,ayrica mesajlari bunlarla doldurmak istemiyorum yerine
fiyatlari yazsaniz aydinlanmis olurdu arkadaslar e bizde alici olmasakta merak ediyoruz fiyatlari ?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…