Kahve var mı ki sende iki tane gördüm ikisi de siyah dı?tamam topla git sen:)) sen siyahı al canım kahve de benden hediye olsun sana:))
var canım bir tane ama eklemedim buraya satmayı düşünmemiştim stradivarus dan almıştım.Kahve var mı ki sende iki tane gördüm ikisi de siyah dı?
ahahahaha bende hediye istermmmvar canım bir tane ama eklemedim buraya satmayı düşünmemiştim stradivarus dan almıştım.
Kahve var mı ki sende iki tane gördüm ikisi de siyah dı?
ahahahaha bende hediye istermmmbenim basim kel mi ?
ahahahaha bende hediye istermmmbenim basim kel mi ?
Kizlar boyle muhabbetlerimiz oluyor benm cok hosuma gidiyor.Birde yuz yuze olsak kadinlar kulubu girgir samata fena olur heeÖyle söyleme valla elinde ne var ne yok satmaz gönderir bu:)) Gözü gönlü bol sağolsun
saka canm yaa :)hahhaha:) ayarlarık bişeyler:))
Kizlar boyle muhabbetlerimiz oluyor benm cok hosuma gidiyor.Birde yuz yuze olsak kadinlar kulubu girgir samata fena olur hee
hahhaha:))) onları ben motivasyon amaçlı göndermiştim:))Bence de muhabbet koyu olur dedikodu gırla :)) ama nooption benim moralimi bozar fazla ince bana gönderdiği pantolonlardan sonra sogudum hayattan :S
hahhaha:))) onları ben motivasyon amaçlı göndermiştim:))
gön postacı ve ck postacı satılmıştır..
Kim aldi aceppp
Alana da satana da hayırlı olsun
ay canım görmedim teli ele geçirme fırsatım olmadı henüz:)) güle güle kullan:))cantalarimiz geldi canm teskkurler...
whatsapptanda mesaj attm cnm sana
:) ck postacı duruyor halaVarsa bi postaci cantanizi alirim hemde cok guzel kullanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?