• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orjinal fikirli hatunlar :)

böyle bişi nasıl olur sizce :44:

Eklentiler

• $262621_10151287766173836_346142565_n.jpg
    $262621_10151287766173836_346142565_n.jpg
    15,7 KB · Görüntüleme: 47
  • $love_pillow_ask_yastiklari_500.jpg
    $love_pillow_ask_yastiklari_500.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 55
  • $serda_ve_taniel.jpg
    $serda_ve_taniel.jpg
    114,3 KB · Görüntüleme: 37
benimde şubatta eşimin doğumgünü,havai fişeği patlatıcam ama nasıl nereden alınır bilmiyorum bile,fikir olsun istedim belki o gün biryerlerebunu da sıkıştırmak istersiniz,hediyeye gelince valla bende düşünüyorum,buraya kopya çekmeye geldim

havai fişek olayı da güzelmiş yaa , iyi bi şaşırır eşin bence :1:

ama benim şuan böyle bişi yapma imkanım yok. :26:

fikir alışverişi yapalım bizde:34:

havai fişek olayı da güzelmiş yaa , iyi bi şaşırır eşin bence :1:

ama benim şuan böyle bişi yapma imkanım yok. :26:

fikir alışverişi yapalım bizde:34:

maddi durum varsa tatile götürün,1-2 günlük falan...istediği bir cep telefonu olabilir belki(ama işte hepsi maddiyata dayalı)

mesela benim eşimin istediği bir yüzük var ama bende tam olarak ne istediğini anlayamadım,büyük taşlı gümüş bir yüzük,mesela beyazda var onun gibi birşey,bulabilirsem alıcam,fikir olsun...gerçi ben erkeklere yüzük yakıştırmam ama sırf o günü kurtarabilmek için alabilirim.:1:

Cok güzeller ama bunlari evlendikten sonrasi icin daha uygun buldum ben, biri ona biri sana. Su an icin tek yastik daha uygun olmaz mi, nota da "bir yastik da kocayalim" yazacaksan. :)

tek almam zaten çift almak gerekir tabi. bu durumda da haklısın bir yastıkta kocayalım yazılmaz :1:
ama çeyiz hazırlığı içerisindeyim zaten 9 aya kadar düğümüz olacak yatağımızın üzerine koyarım diye düşündüm bi an.
tabi şuan fikir toplama aşamasındayım daha :1:

maddi durum varsa tatile götürün,1-2 günlük falan...istediği bir cep telefonu olabilir belki(ama işte hepsi maddiyata dayalı)

mesela benim eşimin istediği bir yüzük var ama bende tam olarak ne istediğini anlayamadım,büyük taşlı gümüş bir yüzük,mesela beyazda var onun gibi birşey,bulabilirsem alıcam,fikir olsun...gerçi ben erkeklere yüzük yakıştırmam ama sırf o günü kurtarabilmek için alabilirim.:1:

hem maddiyatım yok hemde o çalıştığı için izin günümüz yok..
aslında izni olsa yanına gitmeyi düşünüyordum

hem maddiyatım yok hemde o çalıştığı için izin günümüz yok..
aslında izni olsa yanına gitmeyi düşünüyordum

Canim bence zaten sevgili, nisanli, eslere alinan hediyeler daha kisisel olmali yani ne bilim fiyati arttikca o sihiri kayboluyo gibi geliyo bana. Ben kisisel seyler üzerinde yogunlas derim, seni hatirlatacak, kullandikca, gördükce sevindirecek seyler. Yastik demistin ya, bilmiyorum ne is yapiyor ama mouse pad de olabilir, fincan da, bunlari da kendin yapabilirsin. uygun malzeme ve internette ufak arastirmayla.

merhaba kadınlar kulübü :3:

şöyle bir derdim var ki nişanlımla 15 gün sonra 1 yıllık nişanlı olacağız.
birşeyler yapmak istiyorum ama ayrı şehirlerdeyiz :8:

bu konuda yardımcı olabilecek orjinal fikirli hatunlardan öneriler bekliyorum :13:

:) bence güseel kalpli bir kutu al öncelikle birde bunun küçüğünü al :) büyük olana kendi ellerinle ördüğün bir atkı yada şapka koyabilirsin. veya çok hoş birşey alabilirsin giyim yönünden sürekli giyebilceği giydikçe seni hatırlacağı:) sonra bunun üzerine nazar bncukları serpiştir parfüm sık :) ikinizin nişandaki en özel resmini hoş ufak bi çercvyle üzerine koy:) birde bu aldığın küçük kalpli kutuyada ikinizin adını yazan çok hoş bileklik ve anahtarlık var ufacık onlrdan koy kargola göndeer:)

İşyerine meyve sepeti gönderebilirsin
Bu tarz şeyleri toplumda almayı sevmiyorsa
Bi aşk kavanozu sipariş edebilirsin :3:

bu konuda yardımcı olabilecek orjinal fikirli hatunlardan öneriler bekliyorum :13:

yada hediye felan göndermek istemiyorum daha farklı olsun dersen :) gece nette konşma imkanın varsa görüntülü:) güsel bir sehpaya ikinizn resmi olan ufak bir pasta yaptr koy kenarlrna mumlar koy süsle:) kamera isteği gönder ekranı pastaya çevir:) o o na bakarken sende güsel sözler söylemeye basLa:)) sonra özledim diye ağlaşıınn:1:

:) bence güseel kalpli bir kutu al öncelikle birde bunun küçüğünü al :) büyük olana kendi ellerinle ördüğün bir atkı yada şapka koyabilirsin. veya çok hoş birşey alabilirsin giyim yönünden sürekli giyebilceği giydikçe seni hatırlacağı:) sonra bunun üzerine nazar bncukları serpiştir parfüm sık :) ikinizin nişandaki en özel resmini hoş ufak bi çercvyle üzerine koy:) birde bu aldığın küçük kalpli kutuyada ikinizin adını yazan çok hoş bileklik ve anahtarlık var ufacık onlrdan koy kargola göndeer:)

atkı da örmüştüm. kıyafette aldım hep. anahtarlık da o almıştı bana isimlerimiz var üzerinde :31:

yada hediye felan göndermek istemiyorum daha farklı olsun dersen :) gece nette konşma imkanın varsa görüntülü:) güsel bir sehpaya ikinizn resmi olan ufak bir pasta yaptr koy kenarlrna mumlar koy süsle:) kamera isteği gönder ekranı pastaya çevir:) o o na bakarken sende güsel sözler söylemeye basLa:)) sonra özledim diye ağlaşıınn:1:

ben onsuz yiyemem ki o pastayı sonra . geçmez boğazımdan :2:

günü birlikte olsa bi pasta al yada yap git özlem giderirsiniz hem bi saat bile olsa:)

bende kopya çekmeye geldim
ya nişanlın peki hediye göndermezse
tabi karşılıklı değil fakat erkek yapmayınca kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi olmmasın
magnet ve havayi fişek fikrini beğendim
evlilik yıldönümümüzde havayi fişeği bende yappabilirim
bu fikri veren pek akıllı sevgili arkadaşım nerden bulursan nasıl yapılacakmış vs detayları bende istiy rum

yastıkta güzel aslında
iikinizin başharflerinden bir anahtarlıkta yaptırabilirssin evimizin anahtarları için aşk yuvamızın falan diye not iliştirebilirsin
allah tamamına erdirsin
haa bu arada fotomontajla damatlık ve gelinlik fotografını masa üstü bir çerçevedede yollayabilirsin

ya nişanlın peki hediye göndermezse
tabi karşılıklı değil fakat erkek yapmayınca kendi kendine gelin güvey oluyormuş gibi olmmasın
bu fikri veren pek akıllı sevgili arkadaşım nerden bulursan nasıl yapılacakmış vs detayları bende istiy rum

yastıkta güzel aslında
iikinizin başharflerinden bir anahtarlıkta yaptırabilirssin evimizin anahtarları için aşk yuvamızın falan diye not iliştirebilirsin
allah tamamına erdirsin
haa bu arada fotomontajla damatlık ve gelinlik fotografını masa üstü bir çerçevedede yollayabilirsin

nişanlımdan karşılık bekleyerek yapmıyorum ki, o zaten çoğu zaman düşünceli davranır...
şimdi hem uzaktayız hemde evlilik yıldönümü olmadığı için daha nişan yılımızı kutlayayım dedim bende :ssz:

tamam ben bir araştırayım buraya yazarım,ciddi ciddi yapıcam ama,haftasonu araştırıcam.

kol düğmesi baş harflerinizden düğününüzde kullanabilir özel olur.
bende bu aralar araştırıyorum nişanlımın doğum gününe hediye edeceğim fikrim değişmezse:1:

Eklentiler

• $2136.jpg
    $2136.jpg
    22,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $detailed_image_2064.jpg
    $detailed_image_2064.jpg
    214,3 KB · Görüntüleme: 86
Back