orjinal fikirli hatunlar :)

ecrin_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2012
210
0
0
Erzurum
merhaba kadınlar kulübü

şöyle bir derdim var ki nişanlımla 15 gün sonra 1 yıllık nişanlı olacağız.
birşeyler yapmak istiyorum ama ayrı şehirlerdeyiz

bu konuda yardımcı olabilecek orjinal fikirli hatunlardan öneriler bekliyorum :13:

Ne tür şeylerden hoşlandığınız bilsek daha iyi olur gibi.

ikiniz resimlernden oluşan magnet ya da takvim

aslında birlikte vakit geçirdiğimiz zamanlar ikimizde çok mutlu oluruz. ama işi nedeniyle izin alamıyor hemde ayrı illerdeyiz.
acaba günü birlik gidip süpriz mi yapsam diyorum. ama hem o kadar yol hemde o kadar hasret günü birlikden bişi anlamayız ki ikimizde

zevki konusunda ise her erkek gibi yani :)

bu güne kadar,
gömlek, ayakkabı, hırka,karakalem, tosbik araba (eski arabaları sever), kişisel bakım ürünleri gibi hediyeler aldım..

Çizgi Roman Kitaplar var Sizin adınıza yapılan onlardan yaptıra bilirsin mesela sevgilinle kendi resmini gönderiyorsun İstersen hikayeyi sen tasarlıyorsun onlarda sizin adınıza resminizle çizgi roman veya kitap oluşturuyolar. Süper bişi tavsiye ederim internette araştırın isterseniz

Son düzenleme:

duymuştum bunu ama çok çocuksu gibi kalmıyor değil mi :44:

daha önce yaptırdın mı sen yani nasıldı ?

Ben nisanlima scrapbook hazirlamistim. Hatta resimlerini cekip buraya yüklemeyi de düsünüyorum. Resimleri bi kompozisyonla albüm haline getirmece. :)

Link vermek yasak sanirim ama google dan scrapbooking aratabilirsin. Biraz zaman ve el becerisi gerektiriyor ama cok güzel seyler cikiyor. :)

yükleyebilirsen fotoğrafları görmek isterim

Meyve aranjmanı gönder şöyle çikolatalı çikolatalı

kızlar aklıma bir fikir geldi sevgiliye yastık modelleri var ya..
onlardan göndersem nasıl olur ki,
nişanımızın 1.yılı ya hem bir yastıkta kocayalım desem bide

benimde şubatta eşimin doğumgünü,havai fişeği patlatıcam ama nasıl nereden alınır bilmiyorum bile,fikir olsun istedim belki o gün biryerlerebunu da sıkıştırmak istersiniz,hediyeye gelince valla bende düşünüyorum,buraya kopya çekmeye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…