merhaba kızlar aradığım orjinal zippo çakmak
uygun olması, temiz olması önemlidir
varsa kutusuyla isticem
istediğim modelin fotoğrafını koyuyorum ama hoşuma giden başka modellerde olabilir tabi.
merhaba kızlar aradığım orjinal zippo çakmak
uygun olması, temiz olması önemlidir
varsa kutusuyla isticem
istediğim modelin fotoğrafını koyuyorum ama hoşuma giden başka modellerde olabilir tabi. Eki Görüntüle 1228319
modeli görmeden fiyat veremem resmi bi yükleyin bakalım öyle karar vereyim kutusu garantisi var mı?
bir de tabanının fotosunu ve iç kısmının fotosunu isticem
çok şey istiyorum gibi oldu ama kimisi orjinal olduğunu sanıyor taklit çok ne yazıkki
modeli görmeden fiyat veremem resmi bi yükleyin bakalım öyle karar vereyim kutusu garantisi var mı?
bir de tabanının fotosunu ve iç kısmının fotosunu isticem
çok şey istiyorum gibi oldu ama kimisi orjinal olduğunu sanıyor taklit çok ne yazıkki
O biraz zor bulunan bir model spectrum modeli yani yanar dönerli :) özenli kullandığım için birşeysi yok tabi :)
Siz ne kdr fiyat düşünüyosunuz onu söyleyin ben ona göre içini dışını heryerini çeker atarım :)
O biraz zor bulunan bir model spectrum modeli yani yanar dönerli :) özenli kullandığım için birşeysi yok tabi :)
Siz ne kdr fiyat düşünüyosunuz onu söyleyin ben ona göre içini dışını heryerini çeker atarım :)
:) normalde satmayı düşünmediğim için bir fiyat veremiyorum. Senin bütçeni öğrenmek istedim o yüzden. Ama düşük gelir diyosan birşey diyemem kalsın o zaman canım :)