Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benda kuru kafalı var istersen hiç kullanılmadımerhaba kızlar aradığım orjinal zippo çakmak
uygun olması, temiz olması önemlidir
varsa kutusuyla isticem
istediğim modelin fotoğrafını koyuyorum ama hoşuma giden başka modellerde olabilir tabi.
Eki Görüntüle 1228319
hımm canm ben aslında bu tarz tuğralı daha klasik bir model istiyorum ama fotosu varsa bakmak isterim tabi birde fiyat?benda kuru kafalı var istersen hiç kullanılmadı
modeli görmeden fiyat veremem resmi bi yükleyin bakalım öyle karar vereyim kutusu garantisi var mı?Bende 2 tane var normalde satmayı düşündüğüm şeyler diil ama nakite sıkışığım ne kdr ödemeyi düşünüyorsunuz ona göre satabilirim :)
Tuğralı diil ama
:) haklısınız ama 10 yıllık bir zippo tutkunu var karşınızda benimkiler orjinal fotolarını çekip atarım. Kutu vs herşeyi var çekip atayım.modeli görmeden fiyat veremem resmi bi yükleyin bakalım öyle karar vereyim kutusu garantisi var mı?
bir de tabanının fotosunu ve iç kısmının fotosunu isticem
çok şey istiyorum gibi oldu ama kimisi orjinal olduğunu sanıyor taklit çok ne yazıkki
canım istersen aklındaki rakamıda söylede uymazsa boşuna yormak istemem seniii:) haklısınız ama 10 yıllık bir zippo tutkunu var karşınızda benimkiler orjinal fotolarını çekip atarım. Kutu vs herşeyi var çekip atayım.
kalpsiz olan güzel gibi ama çok mu eski taban fotosunu ve iç fotosunuda isticem canm ama fiyatı konuşalımda öyle yormayım boşuna senii
bizim bu tuğralı gitti gitti değil çalındıKaybedilenlerden sonra kalan son 2 zippom bunlar :)
kalpsiz olan güzel gibi ama çok mu eski taban fotosunu ve iç fotosunuda isticem canm ama fiyatı konuşalımda öyle yormayım boşuna senii
canım olmaz ben bi fiyat söylersem düşük gelir sana sen söyle benceO biraz zor bulunan bir model spectrum modeli yani yanar dönerli :) özenli kullandığım için birşeysi yok tabi :)
Siz ne kdr fiyat düşünüyosunuz onu söyleyin ben ona göre içini dışını heryerini çeker atarım :)
canım olmaz ben bi fiyat söylersem düşük gelir sana sen söyle bence