Arkadaşlar güzel kokmak için servet ödemeye gerek yok. Fakat kimyasal maddelerle ve sahte parfümlerle de sağlığımızı riske atmaya gerek yok. Biliyorsunuz ki piyasada kanserojen madde içeren pek çok açık parfüm bulunmak bunlardan uzak duralım. Eee peki ne yapacağız? 300 200 tllik parfümlere de bütçemiz yeterli değil diyorsak herkes emin olduğu orijinal tester ya da ihraç fazlası satan yerleri ve siteleri paylaşsın. Fakat burdan link atmak yasak olduğu için tarif etmek en uygunu. Öncelikle ben kendi aldığım yeri yazayım. Sanal pazar . c o m da ahmety1974 isimli bir kullanıcı var, 3000 küsür parfüm satmış şuana kadar ben 7 tane aldım hatta çevremdekilere hediye ettim hiçbir sorun yok fakat kutusuz şişelerin bazılarında hafif defolar var , kapaksızsa eğer satıcı size bilgi veriyor. Hepsi burada . c o m da da çok fazla indirim oluyor ve hepsi orijinal fakat tester değil kutusuyla falan geliyor. Sizlerde burdan aldığınız güvenilir yerleri paylaşırsanız seviniriz.
Ayrıca Alacağımız Parfümler Hakkında Birbirimize danışalım derim.Sonuçta online sitelerden alacaksak, birbirimizin deneyimleri ve yorumları etkili olacaktır

Ayrıca Alacağımız Parfümler Hakkında Birbirimize danışalım derim.Sonuçta online sitelerden alacaksak, birbirimizin deneyimleri ve yorumları etkili olacaktır