merhaba forse, senin gizlilik ayarlarından ötürü sana özel mesaj gönderilemiyormuş, önerdiğin yer neresi acaba öğrenmek isterim..teşekkürler..Merhaba bayanlar ; çok uygun fiyatlarla Orijinal Parfüm satan bildiğim yer var. Açık parfüm hiç alıp kullanmadım ve hep orijinal kullandığımdan artık dünya para bir parfüme vermektense çok uygun fiyatlarla ihtiyacımı karşılıyorum. bütün arkadaşlara eşe dosta önerdim onlar da çok memnun..:) Orijinal tester olduğu için aslının aynı ve kargo ile de istediğiniz yere gönderiyorlar. Eğer ihtiyacınız varsa bana özel mesaj atabilirsiniz. Esen kalın..
merhaba forse, senin gizlilik ayarlarından ötürü sana özel mesaj gönderilemiyormuş, önerdiğin yer neresi acaba öğrenmek isterim..teşekkürler..
Bana da gönderir misin? :))bunu bilmiyordum düzenlemeye çalıştım sanırım oldu.
Özel mesaj ile bildirdim.. :)
Merhaba bayanlar ; çok uygun fiyatlarla Orijinal Parfüm satan bildiğim yer var. Açık parfüm hiç alıp kullanmadım ve hep orijinal kullandığımdan artık dünya para bir parfüme vermektense çok uygun fiyatlarla ihtiyacımı karşılıyorum. bütün arkadaşlara eşe dosta önerdim onlar da çok memnun..:) Orijinal tester olduğu için aslının aynı ve kargo ile de istediğiniz yere gönderiyorlar. Eğer ihtiyacınız varsa bana özel mesaj atabilirsiniz. Esen kalın..
Tekin acardan orjinal Tester alıyorum ben kizlar aynı koku orjinal şişe ve koku kendi mağazasından alıyorum bizzat sadece kapağı yok ve parfüm şişesi nin üzerinde Tester yazıyo sadece hatta göstereyim size
Coook merak ettim nasıl aliyosun cnmTekin acardan orjinal Tester alıyorum ben kizlar aynı koku orjinal şişe ve koku kendi mağazasından alıyorum bizzat sadece kapağı yok ve parfüm şişesi nin üzerinde Tester yazıyo sadece hatta göstereyim size
aa nasıl yapıyorsun onu? her tekin acar yapıyor mu bunu acep? bir de kaça aldın mesela bunu?
90 tl ye aldım kizlar vallahi girdim Tekin acara paraya kıyıp alicaktm ama Tester de satiliyormus asıl fiyatına göre çok çok iyi ödedimCoook merak ettim nasıl aliyosun cnm
Tester ürün satmak tekin acar gibi mağazalarda yasal mi bilmiyorum ama canmaa nasıl yapıyorsun onu? her tekin acar yapıyor mu bunu acep? bir de kaça aldın mesela bunu?
Tester ürün satmak tekin acar gibi mağazalarda yasal mi bilmiyorum ama canm
Teşekkur ederim canm:)yasal değildir herhalde ya.. bizzat girip sormak lazım demek ki.. 90 lira çok iyi canım, güzel günlerde kullan =)
gönderdiğin sayfa açılmıyor canım..açabilen var mı?merhaba forse, senin gizlilik ayarlarından ötürü sana özel mesaj gönderilemiyormuş, önerdiğin yer neresi acaba öğrenmek isterim..teşekkürler..
ben de bir parfümeriden black xs tester almıştım senin gibi 120tl ye,üzerinde tester yazıyor..Tekin acardan orjinal Tester alıyorum ben kizlar aynı koku orjinal şişe ve koku kendi mağazasından alıyorum bizzat sadece kapağı yok ve parfüm şişesi nin üzerinde Tester yazıyo sadece hatta göstereyim size
Yani asıl fiyatını vermektense tester almak daha mantıklıben de bir parfümeriden black xs tester almıştım senin gibi 120tl ye,üzerinde tester yazıyor..
tekin acar da hepsi mi 90tl , yoksa değişiyor mu markaya göre tester fiyatı?Yani asıl fiyatını vermektense tester almak daha mantıklı
Değişiyor tabikitekin acar da hepsi mi 90tl , yoksa değişiyor mu markaya göre tester fiyatı?
canım nasıl alıyosun? magazada tanıdığın biri mi çalışıyor? benmde tanıdıgım sevilde calısıyor oda bana testerları veriyo başkalarınada sattıgını söylüyo ama bilemedim şimdi mağazaya gidip tester istesek satarlar mı kiTekin acardan orjinal Tester alıyorum ben kizlar aynı koku orjinal şişe ve koku kendi mağazasından alıyorum bizzat sadece kapağı yok ve parfüm şişesi nin üzerinde Tester yazıyo sadece hatta göstereyim size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?