Orijinal Calvin clain çanta, Adidas yağmurluk, zara. Mudo, bershka, koton ürünleri

mutlubirgun

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
32
0
6
34
Rize
Calvin Clain çanta orjinaldir. Adidas yağmurluk small beden küçük geldiği için satıyorum, siyah çanta çok az kullanıldı, mudo pantolon hiç giyilmedi 36 beden, colin kadife ve Jean 1 kez giyildi beden küçük o yüzden satışta, zara yüksek bel kumaş pantolon hiç giyilmedi, koton pardesü uygun fiyata ve devamı...

Son düzenleme:
Calvin Clain çanta temiz kuulanımlı:50 TL
Diğer siyah çanta çok az kullanıldı:15 TL
Adidas orjinal yağmurluk:30 TL
Colins pantolonlar 15 gün önce mağazadan aldım küçük geldiği için satıyorum:15 TL

çantalar henüz satılmadı.250 tl aldığım calvin clain çanta. 50 Tl inanın çok uygun hiç yıpranmamış. diğer çanta ise 3-4 kez kullanıldı.yeni gibi. yağmurluk için özel msj atan özelden yazamıyorum henüz.Yağmurluk adidasın özel serisi çok kaliteli kendinden baskılı son dönemde kilo aldım 36 bedenden 38 çıktım o yüzden satıyorum. bir süre 30 Tl de kalmak istiyorum açıkçası. ama satılmazsa en son 25 yapabilirim.

ben cantayı almak ıstıyorum nasıl ırtıbata gecıcez sızınle acaba

cantayı almak ıstıyorum nasıl ılesıtısme gecıcez

özel mesajlara cevap veremıyorsunuz sanırım nasıl ulasıcam sızee pekııı maıl adresı falan yazsanız ordan numaramı verıp konusalım barı cantayı hemen alabılırım cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…