Şampuan ve Saç Kremleri Oriflme Hindistan Cevizi ve Bugday Özlü Şampuanı Deneyen var mı??

marstangelenkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2013
240
3
48
Kocaeli
kızlar az önce internetten oriflame katologuna baktım hindistan cevizi yagını alıcaktık ama bu ay indirimde değil onun yerine bu şampuan indirimde kullanan var mı??

oriflame danışmanıydım ama şampuanlarını hiç tavsiye etmiyorum.eğer şampuan kullanıcakcan canım kesinlikle bebek şampuanları kullanmanı tavsiye ederim.çünkü kimyasal yok denecek kadar az.yada biobilasın yeni kremli şampuanları var çokta güzel kokuyorlar onlardan tavsiye ederim.eğer saçın için o yağı düşünürsan alternatif olarak zeytinyağını çok hafif ısıtıp kesinlkle sıcak değil saçının heryerine yedirip bekleyebilirsin 1 saat civarı.gerçekten etkisi büyük.

tamam canım çok teşekkürler :))

merhaba canım :) ben hindistan cevizi yağını geçen ay aldım mart ayında tekrardan indirimde olacak. ve kesinlikle tavsiye ediyorum :) saçlarımı kahveden kızıla çevirdim kırıklarım vardı çok fazla ama bu ürünle bir çoğu gitti ılık suya koyup biraz bekletip ardından uyguluyorum. piyasadaki çoğu ürün kırık oluşmasını engeller evet ama oluşmuş var olan bir kırığı gideren bir ürünle ilk defa karşılaştım. gece yatarken bekletiyorum saçımda mis gibi de kokusu var :) birde hair x in saç serumu var kırıkları onarıcı martta oda indirimde bende onu deneyeceğim. kullanıcı yorumalrı çok çok olumlu. oriflmae sitesine girerek kullananların kullanım şekillerini ve olumlu olumsuz yorumlarını görebilirsin :)

canım içimi rahatlatıgın için teşekkr ederim öncelikle:) çünkü bu hindistan cevizi yağı kafamı çok karıştırdı bende indirime girmesini bekliyodum ama kararsızdım açıkçası bu sefer kesin alıcam:) saçının uzamasındada etkili mi peki bu yag canım?

Kuru saçlar için çok güzel bir şampuan. Ben anneme almıştım ama kokusuna dayanamayıp kullanıyordum bazen saçı yumuşacık yapıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…