ORİFLAME'DE EN GÜZEL PARFÜM HANGİSİ?

TAUL

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2016
145
24
98
Arkadaşlar parfüm arayışı içindeyim.Sizin beğendiğiniz, bildiğiniz, hoşunuza giderek kullandığınız kalıcı ve fazla keskin olmayan oriflame' den aldığınız parfüm markasını benimle paylaşır mısınız?

amber elixir
kış için harika bir koku. kalıcılığı diğer oriflame parfümleri gibi az değil. buram buram kokuyor.

bir zamanlar satışını da yaptığım markanın kalıcı parfmü yok bence. çok da güzel kokuları olduğunu düşünmüyorum. zevk meselesi tabiki. bu benim fikrim.

Mascara teşekkür ederim. Not aldım bunu bir kenara. Başka fikri olan arkadaşlar yok mu artıran?

bir zamanlar satışını da yaptığım markanın kalıcı parfmü yok bence. çok da güzel kokuları olduğunu düşünmüyorum. zevk meselesi tabiki. bu benim fikrim.
Teşekkür ederim. Sağlık bakan. onaylı mı ürünleri peki.ben de kayıt olmayı düşünüyordum.

Teşekkür ederim. Sağlık bakan. onaylı mı ürünleri peki.ben de kayıt olmayı düşünüyordum.

valla hiç bilmiyorum beni üye yapan doğal olduğunu söylemişti bende öyle bir iki ay takıldım. satıştan çok kendime ürün aldım ama . nerdeyse çoğu şeyini denedim. ve hiçbirinden de memnun kalmadım. tabi bu 4 sene önce falan. şuan ürünleri nasıl hiç bir fikrim yok .

pinknebula görüşlerin için teşekkürler

rica ederim . onun yerine victoria's secret vücut spreylerini kullanmanı tavsiye edebilirim.

esmer arkadsımda koklayıp cook cok begendigim sampuan gbi kokan eclat femme pembe olanı aldım ama cok secici biriym kendime yakıstıramadm :S yoksa esmerlerde güzel duruyoo

esmer arkadsımda koklayıp cook cok begendigim sampuan gbi kokan eclat femme pembe olanı aldım ama cok secici biriym kendime yakıstıramadm :S yoksa esmerlerde güzel duruyoo
Çok teşekkür ederim.o parfümün görüntüsü çok güzel.

Son düzenleme:
Sormayı unuttum. Ürün sipariş edince 8 tl üzerine biniyor. 14 t bir ürün 11 t oluyor+8 t daha. Yani bu toplam ürün fiyatı değil mi? Bunun dışında ödeme yapma durumu var mı? Kapıya gelen kargoya kargo ücreti veriliyor mu yoksa atmden sadece 11t+8t ödüyoruz. Ya da atm ye 11t kargoya 8 t mi ödüyoruz?

eğer kendiniz için normal bir siariş veridyseniz kargo parasıdır.gönderen karşıdan ödemeli göndemiştir.
satmak için verdiğiniz siparişlerde kargo ücreti alınmaz.

Love pation güzel. Onun dışında hemen hemen hepsi berbat..

eğer kendiniz için normal bir siariş veridyseniz kargo parasıdır.gönderen karşıdan ödemeli göndemiştir.
satmak için verdiğiniz siparişlerde kargo ücreti alınmaz.
Ürün sipariş etmeyince danışmanlık otomatik olarak silinir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…