Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Sağlık bakan. onaylı mı ürünleri peki.ben de kayıt olmayı düşünüyordum.bir zamanlar satışını da yaptığım markanın kalıcı parfmü yok bence. çok da güzel kokuları olduğunu düşünmüyorum. zevk meselesi tabiki. bu benim fikrim.
Teşekkür ederim. Sağlık bakan. onaylı mı ürünleri peki.ben de kayıt olmayı düşünüyordum.
pinknebula görüşlerin için teşekkürlervalla hiç bilmiyorum beni üye yapan doğal olduğunu söylemişti bende öyle bir iki ay takıldım. satıştan çok kendime ürün aldım ama . nerdeyse çoğu şeyini denedim. ve hiçbirinden de memnun kalmadım. tabi bu 4 sene önce falan. şuan ürünleri nasıl hiç bir fikrim yok .
Çok teşekkür ederim.o parfümün görüntüsü çok güzel.esmer arkadsımda koklayıp cook cok begendigim sampuan gbi kokan eclat femme pembe olanı aldım ama cok secici biriym kendime yakıstıramadm :S yoksa esmerlerde güzel duruyoo
Sormayı unuttum. Ürün sipariş edince 8 tl üzerine biniyor. 14 t bir ürün 11 t oluyor+8 t daha. Yani bu toplam ürün fiyatı değil mi? Bunun dışında ödeme yapma durumu var mı? Kapıya gelen kargoya kargo ücreti veriliyor mu yoksa atmden sadece 11t+8t ödüyoruz. Ya da atm ye 11t kargoya 8 t mi ödüyoruz?valla hiç bilmiyorum beni üye yapan doğal olduğunu söylemişti bende öyle bir iki ay takıldım. satıştan çok kendime ürün aldım ama . nerdeyse çoğu şeyini denedim. ve hiçbirinden de memnun kalmadım. tabi bu 4 sene önce falan. şuan ürünleri nasıl hiç bir fikrim yok .
Teşekkür ederim.Oriflame vip night'ı çok beğeniyorum
TeşekkürlerLove pation güzel. Onun dışında hemen hemen hepsi berbat..
Ürün sipariş etmeyince danışmanlık otomatik olarak silinir mi?eğer kendiniz için normal bir siariş veridyseniz kargo parasıdır.gönderen karşıdan ödemeli göndemiştir.
satmak için verdiğiniz siparişlerde kargo ücreti alınmaz.
Ürün sipariş etmeyince danışmanlık otomatik olarak silinir mi?