• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflame

danışmanlığımı iptal etmek istiyorum

Neden ki? Yani sipariş vermedikten sonra iptal edip etmemenin bir farkı yok ki. Ve bildiğim kadarıyla belirli bir süre sipariş vermeyince kendiliğinden iptal oluyor zaten.

slm bende oriflame danışmanıyım.niye iptal etmek istiyosun anlamadım.hayır yıllık aidatı yok. 1 yıl içinde sipariş girmezsen kendiliğinden düşüyor merak etme zararı yok hatta bana yararı bile oldu kazanclı bir iş aslında.ama tabiki tercih meselesi

slm bende oriflame danışmanıyım.niye iptal etmek istiyosun anlamadım.hayır yıllık aidatı yok. 1 yıl içinde sipariş girmezsen kendiliğinden düşüyor merak etme zararı yok hatta bana yararı bile oldu kazanclı bir iş aslında.ama tabiki tercih meselesi
Bende şimdi kayıt yaptım ama belli bir kayıt ücreti yok muydu bunda öyle hatırlıyorum.Yoksa sipariş verice mi alınıyor?

İlk siparisinle aliniyor bu ay 1 TL internetten mi oldun aslında danismandan olsan daha iyi yonlendirilirsin

İlk siparisinle aliniyor bu ay 1 TL internetten mi oldun aslında danismandan olsan daha iyi yonlendirilirsin
Uzun yıllar önce yapmıştım ama şimdi sadece kendim için bişeyler almak istediğimden danışmana ihtiyaç duymadım.Cevabınız için teşekkürler.

oriflame satış danışmanıyım iptal etmek istiyorum
beceremiyorum yardım[/QUOT
02122749692 numaralı faxa yazı faxlamalısınız.Yazıda isteğinizi belirtin ve alta da kod numaranızla ad,soyad, tlf yazmayı unutmayınız.

Back