• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame ve Avon'dan parfüm önerisi

Tevafukk

şükür sebebi yavrum..
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2012
591
347
323
Kızlar oriflame veya avonda beğendğiniz ağır olmayan erkek parfümleri hangileri?
oriflame eclat nasıl sizce:44:

urban lovers var yeni bi koku oda baya talep gördü farklı bi koku ama eclatı hiç birine değişmem

avonda beğendiğim tek ürün fullspeed (doğrum mu yazdım bilmiyorum )

avon fullspeed 'e resmen bayılıyorum,kendime alıp koklayacak haldeyim :D
Yılbaşı hediyesi olarak alsam mı sevgilime napsam :D

hiç birini önermem, genellikle zaten başka kokuların benzerlerini satıyorlar, üstelik o paraya hatta yarısında doldurma alırsınız hem daha kalıcı olur hem de daha ucuz.

:72:christion lacroix eaude parfüm 50 ml süper bir koku gece yatarken kullanacağı bir ürün
:72:christion lacroix eaude parfüm 50 ml gündüz kullanacağınız bir ürün
:72:far away eaude parfüm 50 ml kış kokusu
:72:ıncandessence parfüm yaz kokusu 50 ml
:72:rare pears eaude parfüm kış kokusu 50 ml
:72:treselle eaude parfüm yaz kokusu 50 ml 3 .yılıma girdim avon da bronz üyeyim bingöldeki müşterilerime sonsuz teşekkürler:72::72:

avon temsilcisiyim avonun bayan parfümlerinden denemediğim kalmadı diyebilirim birazda oriflame denemek istiyorum bayan parfümlerinde öneriniz var mı ? hafif kokulu:56:

oriflame temsilcisiyim. Benim de oriflame de denemediğim koku kalmadı. Hafif birşeyler istiyorsan kesinlikle eclat weekend , pretty swan , muse ya da midsummer.

eclat weekend : Çiçeksi harika bir kokusu var ve çoook kalıcı. bayılıyorum bu kokuya üstelik en çok sattıklarımdan :114:

Pretty swan : Bebek gibi saf ve masum bir koku. Pudarmsı pamuk şeker gibi bir parfüm. bir o kadar da havalı :12:

Muse : Yaz veya bahar aylarında çok rahat kullanabileceğin güzel çiçeksi ve fresh bir parfüm.Bana biraz fazla çiçeksi geliyor ama bu da en çok sattıklarımdan. özellikle şişesi harika

Midsummer : Tam bir yaz kokusu. Fresh ve çiçeksi.

Oriflame çıkarmıştı Mayıs kataloğunda yeniydi. Adını hatırlamıyorum 30 tl idi. erkek arkadaşıma aldım bayıldı tek kelimeyle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Avonda da en sevdiğim perceive ☺️

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back