Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
antibakteriyel cnm o ürün.Ama hamileysen yada hamle olupta kullanan varsa sakın kullanmayın doktor lar genelde bu tarz seyleri tavsiye etmiyor ama bende avon un hem jel hede mendillerini kullandım hem koku oluşumunu hemde bakteri üremesini engelliyor.mantar da yapmaz benim herhangi akıntı mantar gibi sorunum yoktu ama icim rahat olsun diye kullanıyodum.
Arkadaşlar bu ürünler yerine Sebamed'in Femınıne ıntımate wash ph 3,8 ürününü kullanıyorum.Çünkü doktorum öyle tavsiye etti.Diğer ürünleri tavsiye etmiyorlar.
bende avon kullanıyorum ama beni bir arkadaşım korkuttu açıkcası mikropları engellemediğini falan söyledi hatta daha kötü olabilirmişim kullanırsam mantar falan ama ben bir sorun yaşamasamda kullanmayı bıraktım yanlışmı yapıyorum acabakafamçokkarıştı:uhm: