• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

oriflame vajina temizligi ürünü

Yeliz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2007
3.027
5
116
43
Yalova
intim serisi var mendilleri,yıkama jeli,kremi onları diyorsan ben kullandım memnunum...eflatun bir set..

arkadaslar bu ürünü kullanan var mı.alcam ama yani bugün yarın gelir ama dogru mu yaptım acaba? kullanan var mı? iyi mi?tekrar mantar yapmasın:uhm:

antibakteriyel cnm o ürün.Ama hamileysen yada hamle olupta kullanan varsa sakın kullanmayın doktor lar genelde bu tarz seyleri tavsiye etmiyor ama bende avon un hem jel hede mendillerini kullandım hem koku oluşumunu hemde bakteri üremesini engelliyor.mantar da yapmaz benim herhangi akıntı mantar gibi sorunum yoktu ama icim rahat olsun diye kullanıyodum.

bende var canım.
uzun zamandır kullanıyorum,hiçbir zararını görmedim

Bende Avonu almıştım çok memnun kaldım.
Şimdi hamile kaldığım için kullanmak istemiyorum.

kullanma zaten cnm benim gebeligimi takip eden doktor hamilelik boyunca sadece suyla yıkanması gerektigini(genital bölge içinin) söylemişti

evet arkadaşlara katılıyorum bende şuan hamileyim ve bu dönemde kullanmıyorum...

Arkadaşlar bu ürünler yerine Sebamed'in Femınıne ıntımate wash ph 3,8 ürününü kullanıyorum.Çünkü doktorum öyle tavsiye etti.Diğer ürünleri tavsiye etmiyorlar.

canım bende avonun jelini kllanıyorum çok memnununum ilşki sonrası ve öncesi daha iyi oluyo özellikle

bende avon kullanıyorum ama beni bir arkadaşım korkuttu açıkcası mikropları engellemediğini falan söyledi hatta daha kötü olabilirmişim kullanırsam mantar falan ama ben bir sorun yaşamasamda kullanmayı bıraktım yanlışmı yapıyorum acabakafamçokkarıştı:uhm:

Back