Oriflame Ürünlerini Kullananlar

AsliVural

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
6
1
1
44
Bu markanın parfümlerinden alıcam fakat üyelikle indirim falan oluyormuş galiba. Oriflame ürünlerini kullanan arkadaşlar memnun musunuz acaba ?

EdT:%3 ile %8 arasında bir koku maddesi konsantrasyonu içerir, bahar ve yaz günleri için uygundur. Tazeleyici, canlandırıcı kokulardır ve çok uzun kalıcılıkları yoktur.
EdP:EdP’ler kokunun orta, üst ve alt notalarını sergiler. Saç veya kıyafete sıkmak için tercih edilmelidir, ancak hassas kumaşlara sıkmaktan kaçınılmalıdır. En yoğun konsantrasyona sahip koku biçimi olan Parfüm’ün daha hafif şeklidir. EdP parfümle karıştırılmamalıdır.
Parfüm:Parfüm koku maddesinin en yoğun halini içerir. Üst, alt ve orta notaları zamanla ortaya çıkar ve uygulandıkça farklılaşır. Kokuların en güçlüsüdür ve tene kısa fısfıslarla uygulanmalıdır.

Oriflame in bu özellikleri içeren geniş bir ürün yelpazesi bulunmaktadır.
Deneyerek tecrübe edebilirsiniz. Tavsiye isteyenlere yardımcı olurum.
Üye olarak almak isteyenler katalog fiyatından da %30 indirimli alabilmektedir.

Herhangi bir EDP den daha yoğun ve saf. Parfümör Febrice Pellegrin' in oluşturduğu bu parfüm tende İtalyan ruhu ve ve hazzı uyandırıyor. Ekim ayında satışa sunuldu, ve kadınlar tarafından çok beğenildi, çok satanların arasında yerini almış bulunmaktadır.

ORİFLAMEDAN EŞSİZ KAMPANYA ÜYE OLAN HERKES BU KAMPANYADAN FAYDALANABİLİYOR.
ORİFLAME ÜCRETSİZ ÜYE OLABİLİRSİNİZ...
Oriflame üye olunca neler kazanırsınız;
- Kendi ürünlerinizi %30 indirimli alabilirsiniz...
- Çevrenize arkadaşlarınıza satış yaparsanız %30 kar elde edersiniz.
- Yeni üye kayıt ederek % 3'den % 21'e kadar prim kazanırsınız...
- Alışveriş tutarınıza göre her ay farklı hediyelerden yararlanırsınız...
- Oriflame'da yapacağınız alışverişlerde ödeme süresi 21 gündür...
- Ödemelerini Kredi Kartı ile tek çekim yada taksitli veya anlaşmalı bankalardan PTT Şubelerinden yapabilirsiniz...
ÜYE OLMAK İSTEYEN HERKES BANA BURDAN ULAŞABİLİR YADA www.oriflame.com.tr sayfasından danışman kodum 3001312 belirterek yeni üyelik yapabilirler...

Oriflame satış danışmanıyım ve her ürününden çok memnunum özellikle parfümleri avondan daha kalıcı bana göre kesinlikle deneyin arkadaşlar edp parfüm almaya özen gösterin

valla hiç bi parfümü kalıcı değil ama kokuları güzel
divine : bitkili sabunlu çiçek çiçek kokan bi parfüm sevemedim çok
eclat weekend : güzel sevdim bunu bi şişe bitirdim hatta versace bright crystal a benziyo abartmıyorum birebir denedim
lady avebury : bu da güzel ama ağır özel günler için ve en kalıcısıda bu yani çooookk hoş kokuyo
precious moment : ennnn güzeli bu yaa ah bi de kalıcı olsaydı hayyatta vazgecmezdim
paradise : ehh işte güzel yani ama çok benlik değil
mirage : bu da karışık bi koku riskli kokulardan denemeden alma şeker çiçek baharat karışımı
viva city : bu da güzel sevdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…