Çatlaklar Oriflame Perfect Body Çatlak Kremi

Çatlaklar; nedenleri ve çözümleri

ipexgximu

Tombik Pamuğum
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2008
2.592
8
Benim de ilk doğumumdan kalma çatlaklarım vardı. Biraz kahve limon biraz yağ karışımı yaptım. Sanki düzelme var gibi geldi ama yeniden hamile kalıp da karnım yeniden gerilince anladım ki eski görüntüsündeler hala. Birkaç kişiden Oriflame'in Perfect Body çatlak kreminin işe yaradığını duydum okudum. Hatta çok eski çatlaklarda bile iyileşme göstermiş. Hamilelik döneminde de kullanılabiliyormuş. Sipariş vermeden önce bir de size sorayım dedim. Deneyen var mı?

Şu anda yine hamile olduğum için Roc'un çatlak önleyici ve giderici yağını kullanıyorum. 8 haftada %39 iyileşme diye yazıyor üstünde. 7 hafta oldu gerçekten çok az da olsa sanki iyileşme var gibi. Serçe parmağımın 2/3'ü kadar olan yarıklar 1/2'si kadar oldu sanki. Doğuma daha 12 hafta var. Hala deniyorum düzelme olacak mı diye.
Benim deneyimlerim bu yönde. Eğer Oriflame çatlak kremi hakkında deneyimi olan varsa paylaşmasını rica ederim.

Ben yeni aldım perfect body'yi, 1 ay boyunca her gün karnımdaki çatlaklara uygulacağım, ama benimki kilo almadan dolayı oldu doğumdan değil. Olumlu sonuç alırsam bir iki haftaki gelişmeleri buraya yazarım :KK34:

İnşallah işe yarar. Bir kişide işe yaramış ama ne kadar kaç kutu kullandı bilmiyorum. Bir arkadaş daha deneyecekti ondan ses çıkmadı. Sonuç olumlu ya da olumsuz ne ise yazarsan sevinirim canım.

Bir de biraz önce Roc maternity oil'i netten araştırıyordum. Bir sitede yorumları okudum çok şaşırdım. Ben var olan çatlakları geçirmesinden çok önlesin diye kullanıyorum. 4 kişi yorum yazmış. Hatta bir tanesi spor yaparken oluşan çatlaklarını geçirdiğini söylemiş. Diğer 3 kişi de hep iyileştirme gücünden bahsetmiş. Biraz düzelme görüyorum ama öyle silindi gitti diyecek kadar değil henüz. 7 hafta oldu. Daha 12 haftam var. Bakalım ne kadar fark edecek?

Son düzenleme:
Ben yeni aldım perfect body'yi, 1 ay boyunca her gün karnımdaki çatlaklara uygulacağım, ama benimki kilo almadan dolayı oldu doğumdan değil. Olumlu sonuç alırsam bir iki haftaki gelişmeleri buraya yazarım :KK34:

Bir de göz yanılması olmasın diye istersen fotoğrafını çek canım. Karşılaştırıp aradaki farkı görürsün.

Hanımlar ben de çok merak ediyorum bu ürünün performasını. 1-2 aydır alayım diye niyetleniyorum hep vazgeçiyorum memnun kalmazsam diye. Deneyenler buraya deneyimlerini yazarsa çok iyi olur :26:

bu ürünü aksatmadan 1.5 senedir kullanan bir tanıdığım var çatlakları baya harita gibiydi ve çok üzülüyordu sanırım 6 yada 7. kutusunda ve sonuç muhteşem tam geçmesi imkansız bunu unutmayalım ama etkisi baya gözle görülür bir şekilde düzeltmiş

kızlar fiyatı ne kadar bu kremin bende avonunkini almayı düşünüyorum kardesim satışını yapıyo avonun indirimdeyken 23tl aacaba o nasıl kullanan varmı

X