- 19 Temmuz 2008
- 2.592
- 8
Benim de ilk doğumumdan kalma çatlaklarım vardı. Biraz kahve limon biraz yağ karışımı yaptım. Sanki düzelme var gibi geldi ama yeniden hamile kalıp da karnım yeniden gerilince anladım ki eski görüntüsündeler hala. Birkaç kişiden Oriflame'in Perfect Body çatlak kreminin işe yaradığını duydum okudum. Hatta çok eski çatlaklarda bile iyileşme göstermiş. Hamilelik döneminde de kullanılabiliyormuş. Sipariş vermeden önce bir de size sorayım dedim. Deneyen var mı?
Şu anda yine hamile olduğum için Roc'un çatlak önleyici ve giderici yağını kullanıyorum. 8 haftada %39 iyileşme diye yazıyor üstünde. 7 hafta oldu gerçekten çok az da olsa sanki iyileşme var gibi. Serçe parmağımın 2/3'ü kadar olan yarıklar 1/2'si kadar oldu sanki. Doğuma daha 12 hafta var. Hala deniyorum düzelme olacak mı diye.
Benim deneyimlerim bu yönde. Eğer Oriflame çatlak kremi hakkında deneyimi olan varsa paylaşmasını rica ederim.
Şu anda yine hamile olduğum için Roc'un çatlak önleyici ve giderici yağını kullanıyorum. 8 haftada %39 iyileşme diye yazıyor üstünde. 7 hafta oldu gerçekten çok az da olsa sanki iyileşme var gibi. Serçe parmağımın 2/3'ü kadar olan yarıklar 1/2'si kadar oldu sanki. Doğuma daha 12 hafta var. Hala deniyorum düzelme olacak mı diye.
Benim deneyimlerim bu yönde. Eğer Oriflame çatlak kremi hakkında deneyimi olan varsa paylaşmasını rica ederim.