Oriflame parfümleri

merilyn

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
1.893
215
363
Kızlar oriflame'den alabileceğim hafif hoş kokan kalıcı sizin beğendiğiniz parfümleri önerebilir misiniz?

kuzenim de love potion aldı kendine,çok hoş,tatlı bi koku ,biraz şekerli bi koku,sever misin bilmem

bildiklerimi yorumlamaya çalışıcam canım :)

mid summer i çok beğeniyorum bi kere çok hafif bi kokusu var.yazı hatırlatıyor bana
Notalar: Deniz-su notaları, turunçgiller, çiçek notaları ve odunsu notalar.
içeriğinden de anlaşılıyor zaten çok masum bi koku :)

love potion un testerini kokladım geçenlerde çikolata gibi kokuyor kadnsı bi kokusu var çokta kalıcı.kış için uygun bir parfüm

Embrace i de çok beğeniyorum gül ve şeftali kokusu alıyorum bu parfümde. çok romantik çok hafif.

amber var birde. o da ağır bi koku bana göre. kış geceleri için uygun olduğunu düşünüyorum.

miss o pembe şişede olanıda kullandım. ama çabuk sıkıldım. güzel ama pek bi özelliği yok bence.

mavi divine nin pudrasını kullandım. çok hoş çok güzel bi koku. bununda seveni çok fazla.

çoook sağol canım :)) embrace ve mid summer dikkatimi çekti

Merhaba,
Oriflame'in Grace, Elvie ve Giordani Gold isimli bayan parfümleriyle ilgili neler söyleyebilirsiniz ya da hangilerini tavsiye edersiniz bi arkdaşıma hediye almayı düşünüyorum ve bunlar kampanyada şu an. :)

bir süre önceye kadar dancing lady adında bir parfümü vardı, ilk bunu dene derim.
Sonra giordani çok güzel kokuyor, ve divine mavisi çok güzeldir, fakat kalıcılığı az bu parfümlerin.

volare pdt ve muse kullanıyorum ama muse daha kalıcı sabah sıkıyorum aksama kadar kokuyo. tavsıye ederım.

valla erkek arkadasım 200tl verip , diesel loverdose aldı bana sıktıktan sonra anında gidiyor, hiç kalıcı değil bende oriflame love potion kullanıyorum harikaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…