- Konu Sahibi beautiful_girl
evt istedıgın parfüm eylül katalogundadad agustos katalogundada var cnm fiyatı 44.90
teşekkür ederim hem indirimde galiba 60 küsürdüü zemuszemus
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt istedıgın parfüm eylül katalogundadad agustos katalogundada var cnm fiyatı 44.90
reca ederim ne demekopuyorumnanaktan ewt katoloktakıler indirimli fiyat oluyorteşekkür ederim hem indirimde galiba 60 küsürdüü zemuszemus
ARKADASLAR MERHABA BEN ORıFLAME SATIŞ DıREKTORUYUM SıZE PARFUMLERDEN AMATIST FATELE VAR COK HOS Bı KOKUSU VAR TAVSıYE EDERIM...FAVORI KOKULARIMDANDIR...VE MıSSO EDT DEN VAZGECILMEZLERIMDEN BıRıSıı...ALMANZII TAVSıYE EDERIM..UYE OLAN ARKADASLARIMIZA URUNLERIMIS %30 ıNDRIMLI GELIOR UYE OLMANIZI TAVSIYE EDERIM BÖLELIKLE HEDIYE URUNLERIMISDEN DE FAYDALABıLıRSINIS HER AY DUZENLENEN KAMPANYA URUNLERIMIS OLUOR EVINIZDE BıR EK GELIR ıMKANI..GÜZELLıK DANIŞMANI OLMAK ıSTIYORUM DıYEN ARKADSLARIMIS VARSA BENIMLE ıRTIBATA GECEBıLıR DETAYLI BıLGı ıÇıN... ............... zemuszemusmailden ulasabilirsınız...
amber elixir gercekten güzeLmiş kuLLandımm şuan 3 tane parfümünü sewerek kullanıyorum giordani white gold divine mavi olan bide amber elixir harikalar..
benim tavsiyem petal Quartz çok kalıcı gerçekten