- Konu Sahibi beautiful_girl
-
arkadaslar ben orıflame de giordiani white gold u begenıyorum:)
merhaba cnm bende oriflame danışmanıyım giordını gold ve enigma diyorum ikiside harıkamerhabaLar.. Oriflame da tavsiye edebilceginiz bayan parfümler var mı? yardımcı olursanız sevinirim..
:gitme:seneler önce midsummer diye parfünm kullanmıştım hala varmı arkadaşlar çok güzeldi kokusu bulsam gene alırım tam bir yaz kokusuu muhteşemdi arkadaşlar bana yardımcı olumusunuz nasıl bulabilrim çevremde de satan yok öyle orıflame
ewt istedigin parfüm hala var fiyatınıde vereyım31,90 TL:gitme:seneler önce midsummer diye parfünm kullanmıştım hala varmı arkadaşlar çok güzeldi kokusu bulsam gene alırım tam bir yaz kokusuu muhteşemdi arkadaşlar bana yardımcı olumusunuz nasıl bulabilrim çevremde de satan yok öyle orıflame
ewt istedigin parfüm hala var fiyatınıde vereyım31,90 TL
dıvıne mavi hoş koku ama sakın kırmızı dıvıne almayın...kıyafetlerde sonradan çok kötü bir koku oluşturuyorMerhaba canım hala satıştamı bilmiyorum ama bütün parfümlerini denemiş biri olarak DIVINE yi öneririm...
bayanlar petal Quartz çok seviyorum ben kışın özellikle severek kullandım. ama bitti... acaba hala katalogta var mı söylerseniz sevinirim kızlar. almak istiyorum çook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?