- 2 Kasım 2015
- 164
- 85
- 28
- 32
- Konu Sahibi guguklusaatTR
-
Ben de taaa lise zamani yapmistim o zamanlar urunu dukkanindan aliyordun simdi kargoyla geliyorsa cok iyi hralde sadece kargo parasini oduyorsun baska bi ucreti yok sanirimBen yillar önce üniversitedeyken satiyordum
Size katologla birlikte ürünlerin geliş fiyatının olduğu bir liste gelecek
Sizden indirim yapmanızı isteyenler olacaktır, o listedeki geliş fiyatından aşağı vermemeniz gerekir yoksa zarar edersiniz
Her ürünün belli bir puanı var, o da o listede yazar
Benim satış yaptığım zaman 100 BP toplam olması gerekiyordu
Ornegin parfüm 50 BP krem 10 BP falan
100un altında olursa kargo parasini siz ödersiniz
Sanırım oyleydi
Cok tesekkur ederik canim. Aslında ilk once sitesine girip baktim ama telefondan olunca dmeekki detaylı bakamamisim.Canım bu sorularının cevabını o markanın sitesinde bulabilirsin. Ürünleri sen internet üzerinden sipariş veriyorsun kargoyla adresine gönderiyorlar. Belli bir alışveriş limiti yok sadece belli bir limitin üzerinde satış yaparsan kargon bedava olur ya da hediyelerinden faydalanabilirsin. İnternet üzerinden üye olursan sana bir danışman belirlenir ve o danışman 1 hafta içinde seni arar.
Ben de taaa lise zamani yapmistim o zamanlar urunu dukkanindan aliyordun simdi kargoyla geliyorsa cok iyi hralde sadece kargo parasini oduyorsun baska bi ucreti yok sanirim
evet aslında bi yandan da kolay iş değil..Sanırım öyleydi, kargo ücretini pek hatırlamıyorum ama ürünler kargoyla verdiğiniz adrese teslim ediliyor
Parasını almadan kimseye urun teslim etmeyin, sonra insanlar sallayıp duruyorlar
hayırlı olsun canım :) bakalım bende ikilemde kaldım yaa olsam mı olmasam mı diyeeBende bu hafta Oriflame satış danışmanı oldum :) ürünleri internet üzerinden siparis veriyorsun kargoyla evine kadar geliyo . 100 bplik satış yaptığında kargo ücreti ödemiyosun . Ürünler geldikten sonraki 21 gün içinde ödeme yapman gerekiyo
hayırlı olsun canım :) bakalım bende ikilemde kaldım yaa olsam mı olmasam mı diyee
Oldunmu üye orıflameyeCok tesekkur ederik canim. Aslında ilk once sitesine girip baktim ama telefondan olunca dmeekki detaylı bakamamisim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?