• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame hakkında sorularimm var!

guguklusaatTR

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2015
164
85
28
32
Merhaba arkadaslar. Bu konu nereye gider bilmiyorm ama br sure burda kalsa olur mu :110:Oriflame satis danışmanı olmaya karar verdim. Bu prosedür nasil işliyor? Ürünleri siz mi aliyip taşıyorsunuz yoksa kargiylami geliyor. Birde aylik ne kadar satis yapilmasi gerekiyor?

Canım bu sorularının cevabını o markanın sitesinde bulabilirsin. Ürünleri sen internet üzerinden sipariş veriyorsun kargoyla adresine gönderiyorlar. Belli bir alışveriş limiti yok sadece belli bir limitin üzerinde satış yaparsan kargon bedava olur ya da hediyelerinden faydalanabilirsin. İnternet üzerinden üye olursan sana bir danışman belirlenir ve o danışman 1 hafta içinde seni arar.

Ben yillar önce üniversitedeyken satiyordum
Size katologla birlikte ürünlerin geliş fiyatının olduğu bir liste gelecek
Sizden indirim yapmanızı isteyenler olacaktır, o listedeki geliş fiyatından aşağı vermemeniz gerekir yoksa zarar edersiniz

Her ürünün belli bir puanı var, o da o listede yazar
Benim satış yaptığım zaman 100 BP toplam olması gerekiyordu
Ornegin parfüm 50 BP krem 10 BP falan
100un altında olursa kargo parasini siz ödersiniz
Sanırım oyleydi

Ben yillar önce üniversitedeyken satiyordum
Size katologla birlikte ürünlerin geliş fiyatının olduğu bir liste gelecek
Sizden indirim yapmanızı isteyenler olacaktır, o listedeki geliş fiyatından aşağı vermemeniz gerekir yoksa zarar edersiniz

Her ürünün belli bir puanı var, o da o listede yazar
Benim satış yaptığım zaman 100 BP toplam olması gerekiyordu
Ornegin parfüm 50 BP krem 10 BP falan
100un altında olursa kargo parasini siz ödersiniz
Sanırım oyleydi
Ben de taaa lise zamani yapmistim o zamanlar urunu dukkanindan aliyordun simdi kargoyla geliyorsa cok iyi hralde sadece kargo parasini oduyorsun baska bi ucreti yok sanirim

Her ay belli hediyeler olur, onları kazanman için belli miktar satış yapman gerekir
O hediyeleri de satarsan kâr edersin

Benim çok cevrem yoktu, çoğu zaman sırf 100 BP dolsun diye kendime siparişler yazardım yanı öğrenci halimle baya bi param gitmişti :)

Canım bu sorularının cevabını o markanın sitesinde bulabilirsin. Ürünleri sen internet üzerinden sipariş veriyorsun kargoyla adresine gönderiyorlar. Belli bir alışveriş limiti yok sadece belli bir limitin üzerinde satış yaparsan kargon bedava olur ya da hediyelerinden faydalanabilirsin. İnternet üzerinden üye olursan sana bir danışman belirlenir ve o danışman 1 hafta içinde seni arar.
Cok tesekkur ederik canim. Aslında ilk once sitesine girip baktim ama telefondan olunca dmeekki detaylı bakamamisim.

Ben de taaa lise zamani yapmistim o zamanlar urunu dukkanindan aliyordun simdi kargoyla geliyorsa cok iyi hralde sadece kargo parasini oduyorsun baska bi ucreti yok sanirim

Sanırım öyleydi, kargo ücretini pek hatırlamıyorum ama ürünler kargoyla verdiğiniz adrese teslim ediliyor

Parasını almadan kimseye urun teslim etmeyin, sonra insanlar sallayıp duruyorlar

Bende bu hafta Oriflame satış danışmanı oldum :) ürünleri internet üzerinden siparis veriyorsun kargoyla evine kadar geliyo . 100 bplik satış yaptığında kargo ücreti ödemiyosun . Ürünler geldikten sonraki 21 gün içinde ödeme yapman gerekiyo

Bende bu hafta Oriflame satış danışmanı oldum :) ürünleri internet üzerinden siparis veriyorsun kargoyla evine kadar geliyo . 100 bplik satış yaptığında kargo ücreti ödemiyosun . Ürünler geldikten sonraki 21 gün içinde ödeme yapman gerekiyo
hayırlı olsun canım :) bakalım bende ikilemde kaldım yaa olsam mı olmasam mı diyee

Canım bu işten kar etmek istiyorsan; gerçekten geniş bir çevreye, bol bol boş zamana ki gidip dolaşıp sipariş toplayabilesin, ürünlerden haberin yoksa bir miktar sermayeye - direktörün kendisi bile ayda 300 -400 tl tanıtım amaçlı alışveriş yaptığını söylemişti- ve cilt bakımı, makyaj gibi konulara hakim olman gerekiyor.Bir de alt üye yapmak için insanları ikna etmen lazım.Çünkü alt üye yaparsan onların sattıkları sana fatura indirimi olarak dönüyor.
Diğer türlü kendine ürün alıp zarar etmek oluyor. Evet çok hoş hediyeleri oluyor ama onları almak için de en az 100 tl sipariş girmen gerektiği gibi hediye ücretini de ödemen gerekiyor. Oriflamein bedava verdiği tek şey 'bir adet katalog'.

Back