- 12 Temmuz 2006
- 7.199
- 345
- 363
- Konu Sahibi kardelen18
-
Parfümlerinin çoğunun kokusunu bildiğim için yazayım dedim..
Eğer böyle karizmatik, etkileyici hani derler ya iş adamı kokusu diye öyle bir erkek parfümü arıyorsan Eclat, Ascendant, Rebel (bu aftershave), Frey. daha sportif bir şey arıyorsan da Eclat Sport, S8 olabilir. Midsummer ve Glacier güzeldir ancak bilinen spor kokulara benzer, biyerden biliyorum dersin koklayınca.. Ascendat ve De Marco da ağır kokulardır.
Bayanlara gelince; cidden iyi olanlar Giordani White Gold, Divine, Amethyst Fatale, Diamond Musk, Enigma, Petal Quartz.. Bunlar kadınsı hoş kokular tabi biraz ağır olabilirler. Freya keskin ve farklı bir kokudur. After Hours, Northern Lights (keşfedilmeyi bekliyor bence bu koku), Sensoria, Radiant Lights, Saga daha hafif, günlük kokular, son ikisi ekşimsi turunçgil karışımlı daha çok yazlık kokularıdır.
:asigim:
Daha var tabiki ama bunlar en azından benim ve çevremdekilerin beğendiği ve kullandığı kokular. Umarım yardımcı olabilmişimdir. fisfisfis
erkek parfümü olarak kesinlikle Ascendant ve S8 ikisinide eşim için aldım ve gerçekten harika kokular üstelikte kalıcı eşimin kirli gömlekleri dahi kirlik sepetini parfüm kokusuna boğuyor bayan parfümüde divine,precius (edp),giordani gold ve eğer esmer bir bayansan kesinlikle moon isimli menekşe kokulu parfümü
kızlar en kalıcı olan bayan kokusu hangisi oriflame de
eclat bay-bayan ikiside çok hoş
oriflame parfümleri hakkında çok bilgim yok ama hani katalogda içindekileri yazıyor ya, ona göre alırsan iyi olur, bir de oriflame da var mı bilmiyorum ama edp olanlar edt olanlara göre daha kalıcı, avon seçerken ona dikkat ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?