• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame de kullanıp da berbat dediğiniz ürünler hangileri??

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
göz altı kapatıcı aldım çok kötü. bu ay göz kalemi aldım çok çok çok kötü. zaten kırık çıktı. bi garip bi şey. rimelleri pek iyi değil sanırım kardeşim aldı memnun değil. ürünlerinin miktarı az oluyor genelde eline geçince şok oluyorsun. ama yine de kremleri vücut losyonları vücut peelingleri maskeleri çok başarılı. aklıma gelirse daha yazarım.

göz altı kapatıcısı gercekten berbat... aldıgıma pişman oldum....badana gibi yapıyo.....bu arada bendeki gold rengi....

makyaj ürünlerinde, visions serisi değil de giordiani yada oriflame beauty serilerini tercih edin. visions daha düşük kalite, flormar gibi filan.. ama özellikle giordiani serisi çok kaliteli diyebilirim.

göz altı kapatıcı aldım çok kötü. bu ay göz kalemi aldım çok çok çok kötü. zaten kırık çıktı. bi garip bi şey. rimelleri pek iyi değil sanırım kardeşim aldı memnun değil. ürünlerinin miktarı az oluyor genelde eline geçince şok oluyorsun. ama yine de kremleri vücut losyonları vücut peelingleri maskeleri çok başarılı. aklıma gelirse daha yazarım.

allah allah kapatıcı visions muydu acaba, rimellerden lash extreme kötüdür.. ama kalemleri çok beğenilir.opuyorumnanaktan

ah antalyada birilerini bulsam da tercih edebilsem... ahh ahkafamçokkarıştı

antalya da birilerini bulup sipariş vereip gelmesini bekleyene kadar gelin siz üye olun nasıl olmasa kendinize alacaksınız fazla uğraşmanızda gerekmeyecek ben erzincan gibi küçük şehirde ürün siparişi ver bekle gelsin sonra parasını ver onunla uğraşmamak ve para konusunda 21 gün vade olduğu için kendi ürünlerimi alabilmek için üye oldum her ay illaki alabileceğim ürünler oluyor o yüzden katalog derdim de olmuyor olsa bile netten bakıyorum amacım akıl vermek değil işlerinizi kolaylaştırmak hemde üye olunca %30 indirimli oluyor siz bir düşünün

aslında ürünlerin miktarı az değil ambalajı küçük oriflamedeki 75 ml lik krem avondaki 50 ml kremden daha küçük görünüyor bir yanyana koyunda bakın önemli olan içişndeki miktar. birde altında zaten yazıyor ml leri ben hiç biyerde 30 ml fazla fondoten görmedim mesela

Ben de bir ara Oriflamenin üyesiydim,bir müşterim indirimdeki pudralardan istedi, Volareyi seçti pudra olarak(parfümünün numunesinin kokusuna bakarak).Getirdim ama pudraya bi bakayım dedim,iğrenç kokuyor ekşi ekşi.Kadına da eğer beğenmezsen değiştirebilirsin dedim ama sorun çıkarmadı.Ama ondan sonra pudra seçiminde terciimi hep Lucia pudradan yana kullandım,parfum kadar güzel kokan bir pudra.
Serene parfümü-roll on-deo sunu aldım anneme bir keresinde.Parfüm, deo güzel beğendik ama roll-on ekşi bir garip kokuyor.

kızım için bacak kılı ve vücut kıl azaltıcı ürün aldım oriflamdan hiç etkisini

görmedim , boşuna para gitti birde o yuvarlak sabunlar hiç beğenmebenneyaptımkidim kupkuru

One build maskarası baya gitti bana hergun rimel sürdügüm halde bnce iyi

Son düzenleme:
roll-onlar koltukaltımı aşırı derecede kaşındırdı ve tahriş etti.

kajal göz kalemi
göz içine sürülemiyor, göz kapağına sürülebiliyor. yapısı çok çok yumuşak, pigmentasyonu çok iyi değil.

seeing is believing göz kremi gözlerimi yaktı.

beauty göz çevresi için kapatıcı
(gold) çok çok kötü, topaklanıyor ve sıyrılıyor resmen.

very me no time for shine pudra yüzde bir tabaka bırakıyor.

Back
X