Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 3 Mayıs 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #1 Benim adeta kurtarıcım olan bir saç modeli var, o da örgülü taç topuz Ne zaman saçlarım şekle girmese, hemen bu yola başvururum. Bu kolay modeli sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider
Benim adeta kurtarıcım olan bir saç modeli var, o da örgülü taç topuz Ne zaman saçlarım şekle girmese, hemen bu yola başvururum. Bu kolay modeli sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider
G Gingerbreadlatte Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Kayıtlı Üye 21 Aralık 2014 47 5 44 12 Mayıs 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #2 BeautyBalloon .!.: Benim adeta kurtarıcım olan bir saç modeli var, o da örgülü taç topuz Ne zaman saçlarım şekle girmese, hemen bu yola başvururum. Bu kolay modeli sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider Genişletmek için tıkla... Walla iyiymiş,bizim de kurtarıcımız olur inşallah
BeautyBalloon .!.: Benim adeta kurtarıcım olan bir saç modeli var, o da örgülü taç topuz Ne zaman saçlarım şekle girmese, hemen bu yola başvururum. Bu kolay modeli sizlerle paylaşmak istedim. Umarım hoşunuza gider Genişletmek için tıkla... Walla iyiymiş,bizim de kurtarıcımız olur inşallah
Guzellikvebirece Güzellik Youtuberı Kayıtlı Üye 5 Kasım 2014 49 30 32 14 Mayıs 2015 Konu Sahibi Guzellikvebirece #3 Gingerbreadlatte .!.: Walla iyiymiş,bizim de kurtarıcımız olur inşallah Genişletmek için tıkla... Olur inşallah Ama sanırım bu denli sıkı örgüye direnecek saç azdır
Gingerbreadlatte .!.: Walla iyiymiş,bizim de kurtarıcımız olur inşallah Genişletmek için tıkla... Olur inşallah Ama sanırım bu denli sıkı örgüye direnecek saç azdır