• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgülerimizle bebeklerimiz sıcacık,her ilmek ayrı bir emek lütfen bakmadan geçmeyin..

solidio

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.394
843
448
:KK69::KK69:Sevgili arkadaşlar uzun zamandır yapmakta olduğum her biri çok kıymetlim örgülerime bir de siz bakın....bebeklerimize güvenle giydirebileceğiniz yumuşacık sıcacık örgülerim...
Birinci kalite malzemelerle hazırlanmıştır, ipinden düğmesine hepsi en pahalılarından tercih edilmiştir...
El emeğime saygı gösterilerek günlerce emek verdiğimi unutmayarak yorum yapılmasını rica ediyorum...
Sağlıcakla kalın:KK68:

UMARIM BEĞENİRSİNİZ:KK22:

Son düzenleme:
image.jpg

image.jpg

ÜRÜN ADIN...PAMUK ŞEKERİ
FİYAT SADECE...20 tl...kaçırmayın bence

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    1,8 MB · Görüntüleme: 150
image.jpg
image.jpg

Ürün adı....şekerparem:))

Prenseslere özel taytla kombin edilmesi tavsiye edilir:))

Fiyat.....20 tl

image.jpg
image.jpg

Ürün adı...karbeyaz:))

Fiyatı sadece .....20 tl :))

image.jpg
image.jpg

Ürün adı.....pofuduk:))
Düğme tercihe bırakılmıştır..
Sadece...30 tl

image.jpg

image.jpg

Ürün adı...kırmızılım;)

Yine jeanla kombin çook şık olacaktır:)

Fiyat mı valla ip parası artı düğme,;) 25 tl

Haydi bayanlar beğenilerinizi bekliyorum...

Son düzenleme:
ellerine sağlık süperler..fiyatlar da çok uygun cinsiyetimiz belli olsun sipariş verebilirim....hangi şehirdesin? model göndersem örebilir misin?

:KK68:Sevgili Thaline ; beğeniniz için çok teşekkür ederim..

Evet sipariş alıyorum istediğiniz modele elimden geldiğince yardımcı olurum...

Bebeklerimiz çok kıymetli, bir anne olarak nasıl itinayla büyütülür çok iyi bilirim, o nedenle sizin beklentilerinizde benim için çok kıymetli, memnun edemeyeceğim bir işi asla yapmam...

Gördüğünüz gibi hepsi modelli, düz örgü değiller, hepsi emekli...

Bunu farkedip takdir ettiğiniz için çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir doğum dilerim...

Bebeğinizi ve sizi Allaha emanet ediyorum:KK68::KK46:

:KK68::KK69::KK46::KK46:Değerli anneler ve anne adayları , artık pek tercih edilmiyor gibi görünse de mutlaka giydiriyoruz ya da giydirmişizdir örgü yelekleri hırkaları, mağazadan alınan bir yığın paralar verdiğimiz kıyafetler bir süre sonra kullanılamaz hale geldiğin de yine ilk kurtarıcımız örgülerimizdir...hem sevgiyle hem sabırla örülmüş her ilmekte bir enerji taşıyan, en kaliteli yünlerle malzemlerle ördüğümüz , gece gündüz emek verdiğimiz kıymetlilerimiz örgüler...:KK69:
Fabrikasyona karşı yıllardır direnmeyi başarmış biz hamarat hanımların el emeği göz nuru:KK69:
Bence her ceyiz de her bebek beşiğinin yanı başında olmalı bu güvenle giydirebileceğimiz örgüler

İlgilenen yüreği sıcacık anneler / anne adayları lütfen beğenilerinizi esirgemeyin:KK22:

image.jpg

image.jpg

Ürün adı....entelsüveter;)

Fiyatı kendi gibi muhteşem:)........25 tl

image.jpg

Ürün adı....Güneş:KK66:

Yumuşacık çok şık...

Sadece......20 tl:KK76:

image.jpg

GİYECEK BEBEĞİMİZE HER DAİM SAĞLIK,İYİLİK,ŞANS GETİRSİN, İYİ GÜNLERDE KULLANSIN.

image.jpg Demeden geçemiycem ...

Konuyu açalı 3 gün oldu, gösterilme sayısı;214:KK71:Çok mutlu oldum ilginize sonsuz teşekkür ederim:KK36:

Ama arkadaşlar hiç mi beğenmediniz hiç mi yorum yapmanız:110: :oops: Bir selam bile yok mu:KK61:

image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    118,3 KB · Görüntüleme: 119
Back