Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Örgülerimizle bebeklerimiz sıcacık,her ilmek ayrı bir emek lütfen bakmadan geçmeyin..
Sevgili arkadaşlar uzun zamandır yapmakta olduğum her biri çok kıymetlim örgülerime bir de siz bakın....bebeklerimize güvenle giydirebileceğiniz yumuşacık sıcacık örgülerim... Birinci kalite malzemelerle hazırlanmıştır, ipinden düğmesine hepsi en pahalılarından tercih edilmiştir... El emeğime saygı gösterilerek günlerce emek verdiğimi unutmayarak yorum yapılmasını rica ediyorum... Sağlıcakla kalın
Sevgili Thaline ; beğeniniz için çok teşekkür ederim..
Evet sipariş alıyorum istediğiniz modele elimden geldiğince yardımcı olurum...
Bebeklerimiz çok kıymetli, bir anne olarak nasıl itinayla büyütülür çok iyi bilirim, o nedenle sizin beklentilerinizde benim için çok kıymetli, memnun edemeyeceğim bir işi asla yapmam...
Gördüğünüz gibi hepsi modelli, düz örgü değiller, hepsi emekli...
Bunu farkedip takdir ettiğiniz için çok teşekkür ederim sağlıklı sıhhatli hayırlı bir doğum dilerim...
Değerli anneler ve anne adayları , artık pek tercih edilmiyor gibi görünse de mutlaka giydiriyoruz ya da giydirmişizdir örgü yelekleri hırkaları, mağazadan alınan bir yığın paralar verdiğimiz kıyafetler bir süre sonra kullanılamaz hale geldiğin de yine ilk kurtarıcımız örgülerimizdir...hem sevgiyle hem sabırla örülmüş her ilmekte bir enerji taşıyan, en kaliteli yünlerle malzemlerle ördüğümüz , gece gündüz emek verdiğimiz kıymetlilerimiz örgüler... Fabrikasyona karşı yıllardır direnmeyi başarmış biz hamarat hanımların el emeği göz nuru Bence her ceyiz de her bebek beşiğinin yanı başında olmalı bu güvenle giydirebileceğimiz örgüler
İlgilenen yüreği sıcacık anneler / anne adayları lütfen beğenilerinizi esirgemeyin